Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

UEFA optužila Hrvatsku i Tursku nakon navijačkih nereda

UEFA optužila Hrvatsku i Tursku nakon navijačkih nereda. Hrvatska je optužena zbog gužve i problema koji su ugrozili kasnije faze njihove Euro 2016. utakmice protiv Češke u petak.

UEFA optužila

Baklje su bačene na teren i izbila je tuča na hrvatskoj strani tijekom remija od 2-2 u skupini D između Hrvatske i Češke.

Engleski sudac Mark Clattenburg je bio prisiljen da zaustavi igru sa četiri minuta prije završetka, dok je jedan od čuvara pogođen petardom, kao i hrvatski strijelac Ivan Perišić.

Trener hrvatske reprezentacije, Ante Čačić opisao je pojedince odgovorne za ove incidente kao ‘sportske teroriste’ i Europski nogometni savez je sada potvrdio otvaranje disciplinskih postupaka protiv nacionalnog saveza.

[su_bet365_euro2016_copy]

UEFA je rekla da je hrvatski savez već bio optužen zbog vatrometa, baklji, bacanja predmeta i rasističkog ponašanja.

Također su optužili Tursku zbog gomile problema tijekom utakmice protiv Španjolske u petak.

Hrvatski savez ima stvarno kockast disciplinarski rekord.

Baklje su bacali na teren za vrijeme kvalifikacija za Euro 2016 protiv Italije u studenom 2014. godine, a time je naređeno da igraju uzvratni susret protiv Talijana u lipnju 2015. godine na praznom stadionu što su kazne rasističkog ponašanja tijekom utakmice protiv Norveške dva mjeseca ranije.

No. čak i pod tom zabranom pojedince nije spriječilo da ponovo učine iste greške, sa svastikom koja je iscrtana na terenu u Splitu pred utakmicu sa Italijom.

[su_betathome5besplatno]

UEFA je reagirala i oduzela jedan kvalifikacijski bod Hrvatskoj, gdje su morali igrati bez navijača i 100.000 novčane kazne.

Hrvatski trener Čačić je dao izjavu nakon utakmice jučer: “Ti ljudi su stvarno zastrašujući, to je razlog zašto sam ih nazvao huliganima. To zapravo nisu hrvatski navijači. To su sportski teroristi. Glavna stvar je da naša zemlja ne želi da se petlja sa ovakvom vrstom huligana.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: