Braća Xhaka se međusobno okladili na današnju utakmicu

Braća Xhaka se međusobno okladili na današnju utakmicu. To bi mogla biti vrlo zanimljiva utakmica Albanije i Švicarske u Lensu, sa mogućnosti da će dva brata igrati za dvije različite zemlje jedan protiv drugog.

Braća Xhaka

Dvadeset i tri godine star švicarski reprezentativac Granit Xhaka, koji je nedavno potpisao za Arsenal, možda se suprostavi svom starijem bratu Taulantu koji ima 25 godina, ukoliko obojica budu u početnim sastavima.

Rijetko se dešavaju ovakve stvari, a rijetko i u međunarodnom nogometu. Braća Boateng su već igrali na Svjetskom prvenstvu, Jerome i Ganin Kevin-Prince, dva puta su se suočili jedan sa drugom, iako su polu-braća.

Obojica Xhaka su Kosovskog podrijetla, ali njihovi roditelji su se odselili u Švicarsku kada je zemlja prihvatila tisuće kosovskih Albanaca koji su pobjegli iz balkanskih ratova u 1990 godini nakon raspada bivše Jugoslavije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Granit, čiji su suigrači Xherdan Shaqiri, Blerim Džemaili, Valon Behrami, Shani Tarashaj i Admir Mehmedi također albanskog podrijetla, rekao je uoči utakmice: “Mi smo napravili okladu o ovoj utakmici, ali još nismo odlučili nagradu.”

“Ja ću dati sve od sebe za Švicarsku kao i Taulant za Albaniju.”

Oznake: