#CRO: Eiffelov toranj u bojama hrvatske zastave!

Jedan od najvećih simbola Francuske, ako ne i najveći svakako je Eiffelov toranj visok 324 metra. Taj isti toranj bi danas mogao svijetliti u bojama hrvatske zastave. U ponoć sa četvrtka na petak krenula je borba za Eiffelov tranj. Naime, Orange telekom, UEFA i grad Pariz organizovali su akciju…

hrv

Poznato je da Eiffelov toranj svijetli u bojama samo u posebnim prilikama, a šansu će imati i Hrvatska ukoliko se skupi dovoljan broj hashtagova za prvo mjesto.

Ona reprezentacija koja taj dan skupi najviše hashtagova na društvenim mrežama Instagram, Twitter i Facebook bit će pobjednik, te će njene boje biti na 324 metara visokom tornju. Vaš zadatak je jasan – u komentare na bilo kojoj od ove tri navedene mreže upisujte #CRO

Kao što smo rekli, zemlja sa najviše ‘glasova’ u razdoblju od 12:30 do 21:30 obasjat će Eiffelov toranj ako taj dan igra njihova reprezentacija. Hrvatski navijači su već uveliko aktivni na društvenim mrežama, ali tek od ponoć se njihovi tagovi i službeno broje. Ovo do sada je bilo samo zagrijavanje!

Do sada, toranj je bio u bojama Turske, Francuske, Walesa, Španjolske i Portugala. Ova akcija ideja je Orange telekoma koji je sponzor Europskog prvenstva u Francuskoj, UEFA i grad Pariz a navijači reprezentacija širom Europe postavljaju tagove gdje god stignu na društvenim mrežama.

[su_betathome5besplatno]

Konkurencija Hrvatskoj bit će Italija, Švedska, Češka, Španjolska i Turska, a kako se stvari čine najveći konkurent od svih njih je Turska koja je poznata po vjernim navijačima fanatičkih osobina.

Poredak reprezentacija pogledajte klikom OVDJE.

Idemo – #CRO!

Oznake: