Deschamps ga ipak neće pozvati u momčad za Euro 2016

Deschamps ga ipak neće pozvati u momčad za Euro 2016. Mamadou Sakho-u vjerovatno neće biti ponuđen opoziv u Francusku momčad za Euro 2016, kaže Didier Deschamps.

Deschamps ga ipak

Francuski trener Didier Deschamps tvrdi da nije pogledao mogućnost opozivanja reprezentativca Francuske nakon njegovog isteka 30-dnevne suspenzije zbog anti-doping prekršaja.

Sakho je dobio zabranu igranja od strane UEFA-e 28. travnja, nakon što nije uspio proći doping test nakon što je njegov Liverpool igrao sa Manchester Unitedom u ožujku.

Suspenzija, koja je naknadno produžena od strane FIFA-e uključiti će utakmice diljem svijeta, koštala je Sakho-a mjesta u reprezentaciji koja ide na Euro 2016, kao i priliku da igra za Liverpool u završnih osam utakmica ove sezone, koja je uključivala polufinala Europske lige i finala u Baselu.

Unatoč izvješćima u subotu da Sakho-va zabrana neće biti produžena, Omnisport je razumio da će UEFA slučaj protiv 26-godišnjaka detaljnije pregledati i da još uvijek ništa nije završeno, a konačnu odluku će donijeti u narednimi danima.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Deschamps je suočen sa obrambenim izborom i glavoboljom pred Euro 2016, s Raphael Varane-om i Jeremy Mathieu koji su povrijeđeni.

Adil Rami i Samuel Umititi su pozvani da ispune praznine u francuskoj momčadi od 23 igrača, ali, na pitanje da li je potencijalni Sakhov povratak bio na radaru, Deschamps je rekao: “Ozbiljno ne bih da budem bez poštovanja prema igračima, ali ja sam već izabrao.”

“Kada sam napravio svoj izbor ne postoje dokazi da je ishod bio pozitivan za Sakho-a, čak i ako to zahtjeva potvrdu.”

Francuska svoj turnir Euro 2016 započinje utakmicom protiv Rumunjske u Parizu 10. lipnja.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)