Domagoj Vida komentarisao reprezentaciju Turske

Ostalo je još tri dana do utakmice između Hrvatske i Turske na Parc des Princesu na Europskom prvenstvu. Hrvatska reprezentacija trenutno se nalazi u svojoj bazi u Francuskoj, u gradu Deauvilleu. Danas je, na pitanje medija, odgovarao Domagoj Vida.

Domagoj Vida

Na pitanje šta misli o reprezentaciji Turske, Domagoj Vida, koji je član kijevskog Dynama je odgovorio:

“Turska je jako dobra u protunapadima i prekidima, ali mi imamo klasne igrače i moramo se staviti u službu kolektiva te će tada sigurno netko iskočiti. Naši pojedinci u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu te mislim da smo bolji, ali treba to pokazati na terenu. Samo tako možemo napraviti velike stvari”, kaže Domagoj Vida.

Vida se također prisjetio Svjetskog prvenstva 1998. godine i svojih suza nakon utakmice protiv Francuske.

“Znamo koliko vrijedimo, ali neće biti dobro budemo li samo pričali o tome. Moramo se iskazati protiv Turske, pokazati da zaslužujemo to što se priča. Sjećam se SP-a 1998. godine, plakao sam nakon poraza od Francuske, a svako dijete sanja igrati za reprezentaciju. San se ostvario i sada se nadam da će potrajati, te da ćemo kao što izbornik kaže izaći iz sjene tadašnjih Vatrenih. Treba imati vjere i u izbornika i u nas”, rekao je Vida.

[su_bet_at_home_o_la_la]

Pored Vide, na pitanja novinara odgovarao je i igrač Intera, Ivan Perišić od kojeg svi očekuju dobre partije na Euru.

“Napredovao sam u zadnje četiri godine, svake sam sezone sve bolji, i nadam se da ćemo napraviti puno bolji rezultat nego u Poljskoj i Ukrajini. Stvarno me krenulo u reprezentaciji, trebao mi je neki okidač, ali meni je najvažnije da ostanem zdrav i da mogu dati 100 posto od sebe”, naglasio je.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)