Imaju odličnu ekipu, ali im nedostaje samo jedna stvar

Imaju odličnu ekipu, ali im nedostaje samo jedna stvar. Branič Italije Giorgio Chiellini objasnio je da snaga italijanske reprezentacije mora biti njihova čvrstina na Euru 2016.

Imaju odličnu ekipu

Azzurri na ovaj turnir u Francuskoj idu bez ključnih veznjaka Marco Verrattija i Claudio Marchisio-a, a imaju neke sumnje i u napadački red.

“Svi smo na raspolaganju i spremni smo učiniti dobre stvari”, rekao je Chiellini novinarima na konferenciji u Coverciano-u.

“Europsko prvenstvo je drugo natjecanje, poslije Svjetskog prvenstva, to nije sukob potpuno različitih stilova nogometa.”

“Po mom mišljenju tu će biti mnogo više uravnotežen nogomet, a naša snaga mora biti naša čvrstoća. Moramo biti sigurni da ne primimo dosta golova i pobijedimo utakmice na taj način.”

“Italija će biti tim koji pobjeđuje sa 1-0, 2-0. Ne 4-3.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Italija će igrati protiv Škotske na Malti u nedelju, a Chiellini smatra da će to biti dobra priprema za suočavanje sa Irskom.

“Oni su slični Irskoj, a također se mogu usporediti i sa Norveškom, sa kojima smo se već suočili u kvalifikacijama.”

“To mora poslužiti kao polazište za treću grupnu utakmicu protiv Irske, njihovi strijelci imaju dobru fizikalnost i oni gledaju da što više igraju na prodore.”

“Te utakmice će nam dati nešto malo više samopouzdanja, cilj da se vratimo iz Malte sa još više tog samopouzdanja.”

“Belgija? Oni su sjajna ekipa, a puno će ovisiti o fizičkom stanju De Bruyne-a i Hazarda, koji su u dobroj formi u posljednje vrijeme.”

“Možda im nedostaje malo iskustva, ali mislim da će izaći iz grupe kao favoriti.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)