Italija nije favorit na Euru u Francuskoj, tvrdi Carlo Ancelotti

Italija nije favorit na Euru u Francuskoj, tvrdi Carlo Ancelotti. Antonio Conte-ova reprezentacija Italije nije među tri favorita za osvajanje Eura 2016., tvrdi Carlo Ancelotti.

Italija nije favorit

Carlo Ancelotti smatra da Italija nije među favoritima za osvajanje Eura 2016., ali je dao podršku za Anotnio Conte-a i njegov tim kako bi bili konkurentni, unatoč nedostatku ozlijeđenih veznih igrača Marco Verrattija i Claudio Marchisio-a.

Italija je stigla do finala Eura 2012, ali su poraženi 4-0 od Španjolske koja je zadržala svoju kontinentalnu krunu.

Conte-ov tim će teško doći tako daleko u Francuskoj, posebno nakon što su izgubili PSG-ovog Verrattija i Marchisio-a iz Juventusa, koji su pretrpili ozljede prepona i koljena.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Stvarno se nadam da će Italija odigrati dobro na Europskom prvenstvu”, rekao je Ancelotti za Omnisport.

“Oni prvenstvo neće početi kao favoriti, kao što su to Njemačka, Španjolska i Francuska, ali kao i uvijek u međunarodnoj konkurenciji, mogu odigrati važnu ulogu.”

Gubitak Marchisio-a i Verrattija je težak za njih, kao i nedostatak Andrea Pirlo-a i Sebastiana Giovinco-a koji igraju u MLS-u.

“Na žalost ta dva izostanka su vrlo teška”, rekao je Ancelotti za Marchisio-a i Verrattija.

“Po mom mišljenju Italija ima manje kvalitete ove godine u odnosu na druge momčadi, ali oni mogu da se oslone na svoju osobnost i sposobnost.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)