Reakcije Linekera i Ferdinanda na ispadanje Engleske sa Eura 2016

Reakcije Linekera i Ferdinanda na ispadanje Engleske sa Eura 2016. Nakon poraza Engleske od Islanda i ispadanja u osmini finala cijeli svijet je bio šokiran. Kako je tako omalena država porazila veliku Englesku?

Reakcije Linekera

Englesku reprezentaciju su ismijavali nakon što su ispali iz osmine finala na Euru 2016. Roy Hodgson je podnio ostavku nakon sinoćnjeg poraza i Engleska sada planira velike promjene na trenerskoj poziciji.

Društveni mediji su pokazali svoj bijes na Engleske ‘pretplaćene’ zvijezde nakon što su još jednom podbacili na velikim međunarodnim turnirima.

Bet365 euro2016 banner

Način na koji su mnogi reagirali je nevjerovatan, cijeli Twitter je brujio, a posebno onaj od velikih engleskih legendi, Gary Linekera i Rio Ferdinanda.

[su_betathome5besplatno][su_bet365_euro2016_copy][/su_betathome5besplatno]

Gary Lineker koji je svojevremeno igrao za Englesku (do 1992. godine), gdje je odigrao 80 utakmica i postigao 48 golova. Veliki igrač u svoje vrijeme, koji je još igrao za Leicester City, Everton, Barcelonu, Tottenham i na kraju otišao u japansku diviziju 1. u klub zvani Nagoya Grampus Eight, gdje je odigrao samo 18 utakmica.

Ispod smo vam naveli po dva statusa i reakcije Gary Linekera i Rio Ferdinanda na poraz i ispadanje Engleske iz osmine finala na Euru 2016.

[su_bet365_euro2016_copy]

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)