Što ISIL planira napasti na Euru 2016 i na koji način?

Što ISIL planira napasti na Euru 2016 i na koji način? ISIL borbeni aktivisti se pripremaju za kampanju bombaških napada na velike gužve u Francuskoj, domaćinu Eura 2016 sljedećeg mjeseca, izjavio je šef špijunskog odjela.

Što ISIL planira

Rijetke primjedbe od strane Patricka Calvara su opisane kao ‘novi oblik napada…karakterizira postavljanjem eksplozivne naprave na mjestima gdje postoje velike gužve i ponavljaju ovu vrstu djelovanja za stvaranje ozračja maksimalne panike’.

Gospodin Calvar, šef francuske unutrašnje obavještajne agencije (DGSI), govorio je za odbor o saboru obrane od mjesec dana prije ngo što će Europski nogometni turnir započeti.

[su_betfair_200eura]

Očekuje se 70.000 navijača iz Irske da doputuje u Francusku ovog ljeta za Euro 2016, unatoč što je FAI primila manje od 40.000 ulaznica.

G. Calvar je izjavio šest mjeseci nakon što su teroristi ubili 130 ljudi u koordiniranim napadima na kafiće, barove, nogometne stadione i glazbene dvorane diljem Pariza.

Irski navijači će u početku biti sa sjedištem u Parizu za njihovo otvaranje utakmice protiv Švedske 13. lipnja, uz daljnje utakmice u Bordeaxu i Lille-u.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)