Tko će biti ključni igrač za njemačku reprezentaciju?

Tko će biti ključni igrač za njemačku reprezentaciju? Dietmar Hamann pružio je podršku za Mesut Ozila za kojeg je rekao da će biti vitalnog značaja za Njemačku ovog ljeta na Euru 2016.

Tko će biti

Plejmejker Arsenala je u izvanrednoj formi ove sezone u Premier ligi kada je skupio 19 asistencija, gdje je pomogao Arsenalu da završi na drugom mjestu.

Ozilova izvanredna forma nije uspjela da odvede Arsenal do naslova, međutim, Leicester City je zasluženo okrunjen prvak.

Osvajač Svjetskog prvenstva i dalje će biti u nadi da završi ovu sezonu na visokoj ljestvici, podizanjem trofeja na Euru 2016 sa Njemačkom u Francuskoj ovog ljeta.

I bivša Liverpoolova i Njemačka zvijezda Hamann smatra da je vrijeme da Ozil zasija ovog ljeta.

Hamann je izjavio za Daily Star: “Ozil je u porastu u Arsenalu, ali problem snjim je uvijek bila dosljednost.”

[su_bet365_euro2016]

“Ne bih rekao da je to učinio samo u bljeskovima, jer bi to moglo biti šest tjedana gdje je bio u dobroj formi, ali ove sezone on je to već tri, četiri ili pet mjeseci za redom.”

“on je možda malo podcijenjen za njemačku ekipu, iako je oduvijek imao veliku ulogu.”

“Mislim da je on možda malo podcjenjen, ali on će biti jedan od ključnih igrača na Euru 2016., jer on može učiniti neke stvari koje nitko drugi ne može.”

Ozil se Arsenalu pridružio iz Reala za veliku novčanu naknadu još u ljeto 2013. godine i od tada je redovan u početnoj postavi na Emiratesu.

Ispod su koeficijenti na najbolje strijelce prvenstva, a na Mesut Ozila je koeficijent 101.00 naravno, zbog toga što igra u veznom redu.

Screenshot_10

Što se tiče koeficijenata za najboljeg strijelca u timu njemačke reprezentacije, on je pun manji i iznosi 15.00.

Screenshot_11

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)