Tri reprezentacije sa najlakšim putem do finala

Tri reprezentacije sa najlakšim putem do finala. Stvarno pomaže kada ste dobra ekipa i igrate dobro, jer tada završite u jednostavnoj korpi sa jednostavnijim protivnikom. Ponekad, najbolji tim osvaja turnir. Ponekad dobar tim kojem se posrećilo osvaja turnir. A najbolji način da tim bude sretan je da ima jednostavniji put u nokaut fazi.

Tri reprezentacije

Kako se sprema osmina finala Eura 2016 u Francuskoj, momčadi sada mogu vidjeti svoj put do finala i europskog naslova.

U ovom trenutku, samo dvije stvari su važne: koliko ste dobri i protiv koga ćete igrati. Dakle, s tim na umu, ove tri momčadi imaju najbolji put ka finalu.

Screenshot_3

3. Francuska

Jedna strana je znatno teža nego druga. Francuska je dovoljno nesretna da bude na težoj strani, ali došli su u osminu finala kao dobar i jak tim.

Njihova utakmica protiv Republike Irske u osmini finala bi trebala biti relativno laka. Zatim, oni će vjerovatno morati igrati protiv Engleske, ali Les Bleusi će imati još jedan dan odmora od Tri Lava (Engleska) i ta utakmica bi se trebala igrati na Stade de Franceu. Polufinale će biti teško, ali oni su domaćini i pokazali su da mogu napraviti odličnu prestavu.

2. Hrvatska

Hrvatska je vjerovatno imala najlakši put do finala dok Island nije zabio gol u kasnim minutama, koji je bacio Portugala na treće mjesto u skupini F. Sada Hrvatska mora igrati protiv Portugala u osmini, dok Portugalci imaju problema u svojoj ekipi koja nije uspjela pobijediti ni jednu utakmicu do sada, ali su igrali vrlo dobro. Ako Portugal bude napravio ravnotežu u timu između obrane i napada i sve to sastave kako treba, Hrvatska bi mogla imati ozbiljnih problema.

No, Hrvatska igra veličanstveno. Nema mnogo timova koji ne žele iskoristiti svoje šanse protiv Portugala, a zatim u četvrtfinalu ići protiv Poljske ili Švicarske. To ih neće uplašiti. Niti u polufinalu sa mogućim susretom protiv Belgije, koja je vrlo talentirana, ali također imaju niz problema i ne mogu se odlučiti kako žele igrati.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

1. Belgija

Belgija je upala u istu korpu kao i Hrvatska, jer stvari izgledaju prilično dobro. A ako dođu do polufinala protiv Hrvatske, oni će vjerovatno biti autsajteri. Kako je Belgija dobila bolji ždrijeb od Hrvata?

Oni ne moraju igrati protiv Portugala u osmini finala, dok će Hrvatska morati da zaustavi Cristiana Ronalda, Belgija će igrati protiv Mađarske. I dok je hrvatska sretna da suočava sa Poljskom ili Švicarskom u četvrfinalu ako prođu dalje, Belgija će biti još sretnija što se suočava sa Velsom ili Sjevernom Irskom.

Najgori ždrijeb

Španjolska ili Italija. Ne samo da moraju igrati međusobno u osmini finala, oni će se vjerovatno suočiti sa Njemačkom u četvrtfinalu, a zatim Francuskom ili Engleskom u polufinalu. To je put kroz pakao.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)