Zvijezda Juventusa siguran u uspjeh svoje reprezentacije na Euru

Zvijezda Juventusa siguran u uspjeh svoje reprezentacije na Euru. Les Bleusi će ići u potragu za trećim naslovom Europskog prvenstva i veznjak Paul Pogba vjeruje da će im igranje na domaćem terenu donijeti prednost koja bi im pomogla da tu potragu završe uspješnim.

Zvijezda Juventusa

Nakon rekordne sezone sa Juventusom, veznjak Paul Pogba je pozitivan o daljnjem uspjehu sa Francuskom na Euru 2016., gdje će gledati da osiguraju naslov na domaćem terenu.

Svi reflektori su bili upereni na njega nakon nevjerovatne sezone u kojoj je pomogao klubu da osvoji Seriju A i kup Italije. Na međunarodnoj sceni u međuvremenu, Pogba je postao važan član francuske reprezentacije, gdje je odigrao 30 utakmica za Les Bleuse od 2013. godine.

Bivši igrač Manchester Uniteda priznao je da je pritisak mnogo veći zbog organiziranja turnira, ali da Francuski navijači mogu podići momčad.

[su_bet_at_home_o_la_la]

“Vi ste pod većim pritiskom da odigrate dobro,” rekao je Pogba za The Times. “U isto vrijeme to je posebna prigodba, jer igrati kod kuće i imate domaću podršku.”

Francuska je dva puta pobjednik Europskog prvenstva, ali Les Bleusi su osvjili posljednje, tek davne 2000. godine.

“Imamo dobre izglede za pobjedu na turniru”, dodao je 23-godišnjak. “Imamo dobru momčad sa iskustvom, ali u isto vrijeme smo mladi i gladni trofeja. Podrška naših navijača će nas odvesti dalje i dati nam više snage.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)