Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Clément Turpin

Clément Turpin je francuski nogometni sudac koji je rođen 16.5.1982. godine u mjestu Montceau-les-mines. Ovaj sudac nalazi se u elitnoj FIFA kategoriji sudaca, pa će tako suditi i na Europskom prvenstvu koje se ove godine igra u Francuskoj. Na ovom prvenstvu imati će pomoć svoja tri pomoćnika, a to su: Frédéric Cano, Nicolas Danos i Cyril Gringore. U timu ovog francuskog suca biti će još dvojica sudaca, a to su Benoît Bastien i Fredy Fautrel.

Clément Turpin

Clément Turpin

Turpin je svoju profesionalnu karijeru započeo 2007. godine, a na FIFA listu sudaca stigao je već 2010. godine. Na Europskom prvenstvu biti će jedan od najmlađih i najneiskusnijih sudaca, ali sa ogromnim potencijalom. Svoje iskustvo skupljao je kroz natjecanja u Francuskoj gdje je među ostalim sudio Kup Francuske 2011. i 2016. godine, ali i superkup 2015. godine. U Europi sudio je do sada 6 susreta u Ligi prvaka, ali i još neke susrete u kvalifikacijama, a u Europa ligi sudio je čak 14 susreta.

[su_euro_soccer_bonus]

U internacionalnoj karijeri sudio je prijateljske susrete, kao i kvalifikacije za Europsko i Svjetsko prvenstvo. Ovo će mu dakako biti najveće natjecanje do sada, a iskustvo je do sada skupljao na turnirima kao što su: EP-19 2011. i EP-21 2015. godine.

Statistika:

Statistika

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: