Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Gigi

Članovi
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Gigi

  • Datum rođenja 02/24/1997

Recent Profile Visitors

2419 profile views

Gigi's Achievements

Napredni kladioničar

Napredni kladioničar (6/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done

Recent Badges

162

Reputation

  1. Tsonga - Nadal h1+5 2.22 Ovo moram probati. Tsonga je u odličnoj formi, nakon dugo vremena može parirati najboljima. Izgubio je u 3 seta od Raonica i Federera, oba puta je bio blizu. Ovdje rutinski prva dva kola i sad stiže Nadal. Rafa je uspio riješiti Nicka i mislim da je doživio ogromno olakšanje. Dokazao je da ga "ozbiljni Nick" ipak ne može dobiti te je prešao jednu tešku prepreku. Sad ga po mom mišljenju čeka barem jednako teška. Mlim da možemo očekivati sličan meč jučerašnjem gdje će Tsonga imati neke svoje šanse. Tsonga je znao pobjediti Nadala, na jedinom meču na travi ga je dobio, gubi 4-9, ali protiv Rafe to i nije toliko loš omjer. Da se razumijemo, ne očekujem ovdje pobjedu Tsonge iako me ne bi iznenadila. Nadal će vjerujem ovo dobiti u 4/5 setova, uz koji tie break. Dvoumio sam se između overa i kontra hendikepa, ali ću probati ovo.
  2. Berrettini - Schwartzman h-5 1.95 Pinnacle Jedva sam čekao da Diego dođe kod ozbiljnog igrača..Prva dn+va kola, užasni Ebden i Challanger igrač Koepfer. Sad dolazi na talijana koji je u formi karijere i gazi sve ispred sebe. Izgubio je prvi set i onda dobio idućih 6 protiv Bedenea i Marcosa kojem je to bio zadnji meč u karijeri. Uzeo Stuttgart, u Halleu ga je uspio zaustavit Goffin koji igra jako dobar ovaj dio sezone na travi. Dobro ga služi servis, a opasan je da returnu, pogotovo kod igrača kao što su Diego. Diego je dobar igrač, ali do ove godine je imao jednu pobjedu na travi. Ove ih je skupio već 6, ali ak izuzmemo egzibicije ostaju 4 od koje su 3 protiv igrača puno slabijih od njega i jedna protiv Marina koji je u katastrofalnoj formi. Igrao je protiv Medvedeva, koji je kvalitetan na travi i izgubio lagano 6-2 6-2. Jednostavno nema servis, a shodno tome ni igru na travi te protiv kvalitetnih igrača teško može nešto izvući. Ja mislim da je ovo 3-0, a ovaj hendikep bi stvarno morao pokrit. Ovaj Berrettini će biti previše za njega i ovaj hendikep i kvota su mi fanstastični.
  3. Paire - Vesely over 40 1.93 Pinnacle Ovdje mi se over odmah nametnuo, granice mi se sviđa, očekivao sam mrvicu veću. 50-50 meč, očekujem da obojica kvalitetno serviraju i da bude barem jedan TB uz to da obojica uzmu set. Vesely prošao kvale, izbacio Zvereva i Cuevasa u 4 seta dok je Paire imao jednostavniji zadatak, dobio Lodeira te mu je Kecmanovic predao na 2:0. Paire "voli" igrati dugačke mečeve i mislim da je ovo jedan od tih, ne bi me iznenadilo 5 setova ovdje. Igrali su ove godine jednom gdje je Paire lagano dobio. Ipak, Vesely je kvalitetniji igrač na travi te mu čak dajem malenu prednost sutra. Nishikori - Johnson over 37 1.93 Pinnacle Kei je dva puta u karijeri prošao ovu prepreku na WImbledonu, Steve jednom. Johnson svakako ima igru da uzme set Nishikoriju, može napast njegov servis i mislim da će tu imat više šanse nego protiv De Minaura danas. Danas je napravio 2 brejka što mu je uz tie break bilo dovoljno za pobjedu. Kei je lagano dobio svoja dva meča, ali ovdje će ga čekati ipak neugodniji protivnik. Kei vodi 4-0 u međusobnim omjerima, jedan od njih je bio i na travi, doduše prije 5 godina. Kei mi nije uvjerljiv ove sezone, ove godine na GSovima ima čak 5 mečeva u 5 setova te tako nešto i ovdje očekujem. Steve je dovoljno neugodan da zaprijeti Nishikoriju, granica je dosta dobra te mi ovo svakako ima value.
  4. Verdasco - Fabbiano 2 2.30 Pinnacle Ne znam koliko ovo više ima value jer je meč otvoren s 3.47. Moje mišljenje je da će ovo još malo past, ja sam sinoć uhvatio na 2.50, a mogao sam i bolje izvući da sam brže reagirao. Dasco je jučer gubio 2:0 i 3:0 od Edmunda kad se ovaj ozlijedio te ga je ovaj okrenuo. Ne znam koliko će se fizički vratiti, ali Fabbiana neće lako slomiti, a ako ovo opet ode na 5 setova talijan će biti u velikoj prednosti. Fabbiano također dva meča po 5 setova, u prvom kolu priredio najveće iznenađenje dosadašnjeg Wimbledona pobjedivši Tsitsipasa. Jučer, slomio doktora nakon 5 setova gdje bio došao do pobjede i prije da je bilo više koncetracije u tie breakovima. Fabbiano ima sjajnu priliku i mislim da će ju iskoristiti, igra odlično te bi i protiv potpuno spremnog Verdasca imao šanse. I ovih 2.30 mi imaju value, iako je šteta što je koef toliko pao.
  5. Millman - Djere over 37 1.88 Pinnacle Kao prvo, meni je Millman ovdje preveliki favorit, Djere je zemljaš, ali uspio je ostvariti prvu pobjedu na travi što mu je sigurno diglo samopouzdanje. Millman nije neki travnati specijalist, dobar igrač, ali nikakvih posebnih postignuća na travi u karijeri nije imao, 3 kolo Wimbledona najbolje postignuće. U prvom kolu dobio slabašnog Delliena 3:0. Djere, kao što rekoh, u svom 5. pokušaju ostvario pobjedu na travi protiv Andreozzija nakon izgubljenog prvog seta. Millman ovdje je favorit, ali ne toliki koliko kladionice sugeriraju. Ipak, odlučio sam se na plus gemova jer mi je ova granica baš mala. Ovo prolazi u 4 seta i bez produženog seta npr, a s jednim tie breakom ovo bi trebalo lagano doći. Evans - Basilanshvili h2+5.5 1.92 Pinnacle Za ovaj par nisam siguran kao u gornjem slučaju, ali mislim da ima value i da je granica mrvicu previsoko podignuta. Kao u gornjem slučaju mislim da Evans nije toliki favorit. Evans je odličan igrač na travi, ove godine u dobroj formi, uzeo dva challengera i izgubio je tek od Wawrinke i Edmunda. Ovdje dobio "od trave operiranog" Delbonisa 3:0. Nikoloz ne voli baš travu, negitav omjer u karijeri te ove godine gubio u Fucsovicsa i Berretinija prije Wimbledona. Tu je gubio od Warda 2:0 te onda fantastično okrenuo s 8:6 u petom. Evans je svakako kvalitetniji igrač na travi i ima više šansi danas, ali ne bih otpisivao Gruzijca. U svakom slučaju, vjerujem da set sigurno bude otkinuo, a tu bi već mogli imat dosta gemova na našoj strani što mislim da Evans neće uspijeti prebaciti. Simon - Sandgren h1-6 1.95 Pinnacle Igrali su prije nešto više od tjedan dana i Simon je prebacio ovu marginu, u 2 seta. Bilo je laganih 7:5 6:1. Simon konačno dobro izgleda, stigao do finala Queensa gdje ga je dobio Lopez, a nakon toga gubi od Fabbiana u Eastebournu. Ovdje lagano svladao Carusa, lagano prebacivši današnji hendikep. Tennys je puno lošiji igrač, samo drugo kolo je odličan rezultat za njega gdje je došao samo jer je u prvom kolu dobio slabašnog Uchyamu s 3:1 Da ne duljim, Simon zna s ovakvim igračima, tjerat će protivnika da gađa nemoguće i tu igrači poput Sandgrena ne mogu konstatno pogađati. Očekujem barem jedan set s dupli brejkom i da ovdje lagano završi posao.
  6. Malo ću se strpiti još neko vrijeme, bit će prilike za uletit ponovo
  7. Javim se za crypto.. Ma Bet365 se prvi otvorio, bez njega ništa
  8. Ma znam, kladio sam se na 888sportu, ali oni me isto nešto jebu jer mi blokiraju bilo kakav ulog jer mi račun kaonije verificiran, a više puta sam im slao osobnu. A tlaka mi im se javljat i riješit to, iako ću morat izgleda Ja nikako da ozbiljnije probam Betfair, čitao sam i pogledao dosta toga, ali se trebam sad ozbiljnije prihvatiti toga jer mi se čini kao još isplativiji oblik klađenja od standardnog. Jel se netko oprobao u kriptovalutama ovdje? Vidim da se preko skrilla mogu kupiti, malo sam i o tome čačkao, trenutno su u padu pa bi možda uskoro probao nešto uložiti, čisto da dobijem bolji uvid u sve to, ipak nam je to budućnost vjerojatno
  9. Hvala na odgovoru, nadam se da ću biti nešto aktivniji u budućnosti! Planiram uzet dugoročno VPN tako da se za oko 100 eura može dobiti 3 godine što je daleko najisplativija opcija. Imam račune u svim navedenim kladionicama, ali mi Pinnacle posebno treba jer sam većinom baziran na klađenju na tenis gdje imaju odlične koeficijente. S Unibetom sam imao problema jer nisam mogao uplatiti novce preko Skrill računa, ali ću to nadam se riješiti.. Btw. Jel ima aktivnih tradera tennisa na Betfairu?
  10. Pozdrav ekipa. Doselio sam se u Njemačku pa me zanima par stvari. Sigurno ima barem jedna osoba ovdje koja je već tu... Vidim da su Pinnacle, SBobet i još neke kladionice zabranjene. E sad, planiram svejedno kupit NordVPN ili neki drugi VPN pa me zanima jel moguće da i uz VPN imam probleme? Tu se isto plaća porez na dobitak od 5% i čitao sam da su neki računi bili blokirani zbog klađenja na stranim kladionicama. E sad, ti ljudi vjv nisu koristili Skrill..Ovdje isto funkcionira shema kao u HRV? Kartica - skrill - kladionica, s klade nazad na skrill i imam njihov mastercard pa ne bi ni trebao vraćat lovu na račun...Mislim vjerujem da ne bih trebao imat problema, ali čisto da provjerim... I kad već otvaram topic, koje su tu klade najbolje? Tipico, Big Bet World? Eto, bio bih zhavalan na odgovoru :)
  11. Butler i Patton u Sixerse, Šarić, Covington, Bayless i pick druge runde u Wolvese..
  12. Thunder - Sunsi h-13.5 1 1.90 bet365 Obje ekipe ušle užasno u sezonu. Dok se od Sunsa i očekivalo tako nešto, iako imaju brutalan mladi potencijal, Oklahoma je razočarala. Dva poraza (Boston i Warriorsi) i ne iznenađuju iako su te dvije tekme odigrali dobro. Posebno protiv Bostona gdje su vodili do zadnje 4 minute gdje su napravili hrpu grešaka i nerezonskih šuteva i na kraju izgubili. Poraz od Sacramenta je posebno iznenadio i takvo si nešto ne smiju dopuštati jer je zapad brutalno jak. Sunsi su otvorili sezonu pobjedom nad Dallasom te nakon toga zaredali 4 poraza, sve daleko iznad ove granice. Sinoć ih je Memphis samljeo, a vjerujem da će se nešto slično dogoditi i večeras. Thunder mora krenuti pobjeđivat i mislim da bi večeras konačno trebali lagano slaviti pred svojim navijačima.
  13. E nisam nikad pokušao uplaćivat preko bankomata, uvijek uplaćujem preko Vise. Ali znam da sam kupovao s njom po dućanima i stvarno je super stvar..
  14. Uzmeš Skrill karticu i koristiš se s njom. Uplata na skrill, a isplatiš si na bilo kojem bankomatu, uzme malu proviziju.
  15. Enes Kanter Ukupno poeni, skokovi i asisti 27.5+ 1.83 bet365 U prve 4 tekme je prebacio ovu granicu, a sad ide na ekipu koja najlošije brani upravo centar. Adams, Gobert, a pogotovo Jokic i Ayton dominirali su pod obručem i imali lagane double-doublove. Ako ne dođe do nekog BO jako brzo mislim da ovo lagano ide. Očekujem 15 10 partiju, nek ubaci još koji asist i ovo lagano ide 30+.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use