NaslovnicaVijestiAC Milan sprema ponudu za jednog od najboljih napadača u Bundesligi

AC Milan sprema ponudu za jednog od najboljih napadača u Bundesligi

Jedan od za sada najaktivnijih klubova u ovoljetnom prelaznom roku, AC Milan, navodno će pokušati u klub vratiti zvijezdu Borussije Dortmund i reprezentativca Gabona Pierrea-Emericka Aubameyanga.

AC Milan sprema ponudu za Aubameyanga

Milan je doveo veliki broj igrača ovog ljeta, za koje je platio ukupno preko 110 miliona eura. Talijanski velikan je doveo čak osam igrača, uključujući zvijezde kao što su Ricardo Rodriguez, Andre Silva i Franck Kessie, a navodno će pokušati dovesti još dvojicu.

Kako izvještava poznati novinar Gianluca Di Marzio, Rossoneri žele pojačati napad tima, te spremaju ponude za Aubameyanga te napadača Fiorentine Nikolu Kalinića.

Predstavnici hrvatskog reprezentativca su navodno bili u Milanu kako bi postigli dogovor, dok je Aubameyang već u nekoliko navrata priznao da bi mogao napustiti Signal Idunu Park ovog ljeta.

S obzirom da je klub sa San Sira već doveo Fabija Borinija na posudbu iz Sunderlanda, kao i napadača Porta Andrea Silvu, interes za još dvojicu napadača je veliko iznenađenje.

Međutim, talijanski mediji navode da ukoliko klub uspije dovesti Aubameyanga, u tom slučaju će odustati od Kalinića.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!