NaslovnicaVijestiAgent potvrdio: Njegova karijera u Milanu je gotova, u pregovorima smo s...

Agent potvrdio: Njegova karijera u Milanu je gotova, u pregovorima smo s Torinom

Agent defanzivca Milana Gabriela Palette je potvrdio da će njegov klijent skoro sigurno napustiti klub ovog ljeta, a trenutno je u pregovorima sa Torinom.

Gabriel Paletta napušta AC Milan

Bivši talijanski reprezentativac je odigrao 44 ligaške utakmice za Rossonere otkako je stigao u klub početkom 2015. godine iz Parme za 3,5 miliona eura.

Nakon pola sezone provedene na San Siru, Paletta je otišao u Atalantu na jednogodišnju posudbu, te se vratio u klub prošlog ljeta.

On je u sezoni iza nas izjednačio rekord po broju crvenih kartona u ligi. Dobio ih je čak pet u 30 nastupa za klub, više od bilo kojeg drugog igrača u pet najboljih europskih liga.

31-godišnjak je ranije ovog ljeta potvrdio da neće produžiti ugovor sa klubom, a njegov agent je u potrazi za sljedećom destinacijom.

On je za Tuttosport rekao: “Transfer u Torino? Da, vrlo je moguće. Torinov sportski direktor je zainteresovan i razmišljamo o tom transferu.”

“Da li je njegova karijera u Milanu gotova? Rekao bih da, ali tražim dobru opciju za sve, nemam namjeru pokrenuti rat sa klubom.”

“Žao mi je što je došlo do ovoga, ali klub bi trebao osloboditi Palettu ugovora kako bi mogao igrati ključnu ulogu u drugom klubu, jer već ima 31 godinu i mnogi klubovi ga žele.”

Na San Siro su ovog ljeta stigli Franck Kessie, Andre Silva, Ricardo Rodriguez i Mateo Musacchio, a špekulacije o budućnosti Gianluigija Donnarumme i dalje su na naslovnicama novina u Italiji.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Premier liga oduzela bodove Nottingham Forestu

0
Premier liga je donijela odluku da kazni Nottingham Forest s oduzimanjem četiri boda na prvenstvenoj tablici zbog kršenja ligaških pravila koja su postavljena kako...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!