NaslovnicaVijestiAngelo Di Livio: Sprema se transfer Ronalda koji će šokirati svijet

Angelo Di Livio: Sprema se transfer Ronalda koji će šokirati svijet

Saga oko konačnog odlaska Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda jedna je od najvećih priča ovog prijelaznog roka.

O njegovom mogućem transferu u Bayern pisalo je više izvora, a sam portugalski napadač danas je izjavio da bi se volio vratiti u klub svoje mladosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S tim u vezi iz Italije stižu neke senzacionalne vijesti. Talijanski igrač Angelo Di Livio rekao je za Retesport kako postoji velika mogućnost da se Ronaldo vrati u Italiju – i to ne u Juventus, kako su mnogi nagađali, već u klub koji vodi Jose Mourinho.

“Roma jako radi na tome da ga dovede. Znam da je to nešto što bi šokiralo svijet. Prema onome što znam, za tjedan dana, 7. srpnja, Roma bi mogla objaviti da je Ronaldo novi igrač kluba”, rekao je bivši reprezentativac Italije.

Ronaldo je već radio s Mourinhom u vrijeme dok je vodio Real Madrid. Pod njegovim vodstvom Ronaldo je u tri sezone postigao 168 golova, ali se i posvađao sa slavnim trenerom na kraju mandata.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!