NaslovnicaVijestiAgent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Vezni igrač Galatasaraya i nizozemski reprezentativac, Wesley Sneijder, želi preći u Sampdoriju ovog ljeta, potvrdio je njegov agent Gudo Albers.

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub

Za njega je interes u posljednjih nekoliko sedmica pokazao klub iz MLS-a Los Angeles FC, međutim, uprkos tome, Sneijder se želi vratiti u Italiju nakon razočaravajuće sezone u turskoj Superligi u kojoj je njegov klub završio na četvrtom mjestu.

Njegov agent Guido u izjavi za Football Italiju je rekao: “Wesley želi otići u Sampdoriju. U ovom trenutku to je njegov prioritet, pored ostalih potencijalnih rješenja izvan države.”

“Wesley je uvijek dobijao podršku navijača gdje god je otišao, nikada nije imao problema s tim.”

Prije prelaska u Galatasaray, Sneijder je u dresu Intera osvojio šest titula, uključujući trostruku krunu u sezoni 2009/10.

Prošle sezone, uprkos tome što ima 33 godine, nizozemski reprezentativac je kreirao najviše prilika od svih suigrača, ukupno 75, te je upisao ukupno 15 asistencija u Superligi.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!