NaslovnicaVijestiAgenti u Madridu: Zvijezda Chelseaja ponudila svoje usluge Realu

Agenti u Madridu: Zvijezda Chelseaja ponudila svoje usluge Realu

Zvijezda Chelseaja ponudila svoje usluge Realu. Golman Chelseaja, Thibaut Courtois je posegnuo za Real Madridom oko mogućeg transfera koji bi se mogao dogoditi u ljeto naredne godine.

Zvijezda Chelseaja ponudila svoje usluge Realu

Agenti belgijskog golmana su kontaktirali Real Madrid i izrazili želju golmana da igra za španske gigante, piše OkDario.

Izvori bliski Courtoisu tvrde da je golman Chelseaja ponudio svoje usluge Real Madridu nekoliko puta do sada.

Rečeno je da je golman pokušao da sredi svoj transfer u Real još dok je bio u Atleticu iz Madrida, ali to se nije ostvarilo.

23-godišnjak će kako stvari stoje pokušati još jednom nakon što je postao nezadovoljan sa krizom u Chelseaju.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Aktuelni šampion Premiershipa je imao užasan start sezone i nalaze se na 14. mjestu na tabeli sa zapanjujućih 19 bodova razlike od lidera tabele Arsenala.

Međutim, Manchester Unitedov David de Gea je i dalje primarna meta Rafe Beniteza, bez obzira na interes koji je pokazao Courtois.

De Gea je skoro prešao u Real u ljeto ove godine, ali je to sve propalo nakon što je zakasnila sva papirologija koja se morala odraditi za njegov transfer.

Ali, golman Uniteda je potpisao novi ugovor u kojem je otpusna klauzula 30 miliona funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!