NaslovnicaVijestiMuller kritizirao potez svojih suigrača nakon poraza od trećeligaša

Muller kritizirao potez svojih suigrača nakon poraza od trećeligaša

Bayern je sinoć pretrpio poraz od Saarbrückena rezultatom 2:1 u gostima, a jedini gol za ekipu Thomasa Tuchela postigao je Muller, dok su za domaćina golove postigli Patrick Sontheimer i Marcel Gaus.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mullera je razočaralo ponašanje njegovih suigrača nakon šokantnog poraza od Saarbrückena jer nisu pozdravili navijače. U razgovoru za Sky izjavio je da je bio iznenađen činjenicom da su samo tri ili četiri igrača pozdravila navijače.

“Nevjerojatno mi je da smo samo nas trojica-četvorica došli pozdraviti navijače. Ne znam koliko su stotina kilometara vozili usred tjedna da bi došli na utakmicu i bodrili nas”, rekao je Muller i zatim dodao:

“Najmanje što možemo učiniti je pozdraviti ih. Ne radi se o tome da sto puta plješćemo ili pjevamo neke pjesme. Radi se jednostavno o iskazivanju poštovanja. Već smo o tome razgovarali u svlačionici i ubuduće ćemo to činiti drugačije. Ne možemo se tako ponašati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!