NaslovnicaVijestiAncelotti bio u Londonu: Evo zbog čega!

Ancelotti bio u Londonu: Evo zbog čega!

Naredni trener Bayern Minhena Carlo Ancelotti danas je bio u Londonu, te je na Emiratesu pratio utakmicu između Arsenala i Leicester, gdje su topnici slavili 2-1.

Ancelotti bio u Londonu

Kako prenose mediji s Otoka većina je rekla da je Ancelotti bio na utakmicu kako bi gledao Mesut Ozila, kojeg želi i Barcelona, ali na kraju se ispostavilo da to ipak nije slućaj.

Mesut Ozil je napustio Real Madrid kada je Carlo Ancelotti stigao u kravljeski klub, a kako on sam tvrdi Nijemac se uplašio konkurencije, te je zbog tog anapustio Real Madrid.

Najverovatnije da je Ancelotti danas gledao najboljeg strijelca Premiershipa – Jamiea Vardyja, prenosi engleski Mirror. Vardy je prije par dana produžio ugvoro sa lisicama, ali niakd se ne zna.

Kako prenosi njemački Bild Robert Lewandowski je na izlaznim vratima Bayern Minhena, te mu Caro Ancelotti punom parom traži zamjenu, a napadač Poljske reprezentacije bi mogao preči u redove Real Madrida.

Jamie Vardy je danas postigao gol iz penala, a Carlo Ancelotti je putem Twittera objavio kako je ovo bio sjajn meć.,

U medijima se nedavno pojavila informacija kako će Carlo Ancelotti dovesti napadača Juventusa Paula Dyabalu.

Naredni trener Bayern Minhena, Carlo Ancelotti je navodno izjavio kako će Paulo Dybala biti kao zamjena za posljkog napadača Roberta Lewandowskog, koji bi na ljeto trebao otići u Real Madrid..

Ancelotti ima veliko iskustvo u vođenju velikih klubova kao što su: AC Milan, Chelsea, PSG i Real Madrid, te se uvijek pokazivao kao dobar trener.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!