NaslovnicaVijestiArsenal mora platiti 51.5 miliona funti u pet godina da bi zadržali...

Arsenal mora platiti 51.5 miliona funti u pet godina da bi zadržali Sancheza

Arsenal mora platiti 51.5 miliona funti u pet godina da bi zadržali Sancheza. Alexis Sanchez će tražiti novi ugovor u Arsenalu koji će mu donijeti zaradu od 180.000 funti tjedno, prema pisanju izvještaja.

Arsenal mora platiti 51.5 miliona funti u pet godina da bi zadržali Sancheza

Topnici su počeli razgovore s predstavnicima Sancheza sa svježim uslovima.

Tvrdi se da 27-godišnjak želi značajno povećanje plate koji održava njegov status u klubu. Novi ugovor bi ga trebao držati u Arsenalu do 2021. godine.

To bi Arsenala koštalo oko 51.5 miliona funti u pet godina. Sanchez trenutno zarađuje 130.000 funti tjedno, plata koja je jednaka Mesut Ozilovoj.

Čileanski reprezentativac je iz Barcelone došao u 2014. godini za 35 miliona funti, doke je Ozil došao iz Real Madrida za 42.5 miliona, godinu dana ranije.

[su_netbet_psgchelsea]

Tvrdi se da Ozil također pregovara o novom ugovoru, ali da će ga odbiti, jer želi napustiti klub sa Emiratesa.

Prema izvještaju, Barcelona je zainteresovana za njegov potpis ovog ljeta.

Što se tiče Sancheza, napadač se tek vratio od ozlede tetive koljena, zbog koje nije igrao većinu zimskog dijela sezone.

Očekuje se da će početi u utakmici protiv lidera tabele Leicestera sutra kada će Arsenal tražiti pobjedu i želju da smanji razliku bodova na samo dva koji bi ih vratili u utrku za titulu.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!