NaslovnicaVijestiArsenal poslao ponudu od 60 miliona eura za napadača Juventusa

Arsenal poslao ponudu od 60 miliona eura za napadača Juventusa

Jedna od glavnih tema ovog prelaznog roka će biti napadač Juventusa Alvaro Morata čija budućnost još uvijek nije poznata.

Arsenal poslao ponudu od 60 miliona eura

Real Madrid ima mogućnost otkupa njegovog ugovora, a s obzirom na dobru sezonu koju Španjolac ima iza sebe, što god se dogodilo, njegov potencijalni odlazak iz kluba mogao bi utjecati na mnogo klubova.

Arsenal je klub koji se mnogo povezivao sa dovođenjem Morate prošlog tjedna, ali pored njih, napadača Juventusa prate i Chelsea, Manchester United, te Paris Saint Germain.

Danas se mladi španjolski reprezentativac našao na naslovnici torinskih novina TuttoSport, koje pišu da bi ovog ljeta mogao napustiti klub.

Svi znakovi ukazuju baš na to, a zanimljiva objava na instagramu samo je potvrdila te špekulacije. Naime, u nedjelju je poznati restoran u Torinu, Trattoria Fratelli Bravo, koji redovno posjećuju igrači i osoblje Juventusa, objavila fototrafiju na kojoj na španjolskom piše “Adios Amigo”, odnosno zbogom prijatelju.

TuttoSport je danas objavio da je Arsenal poslao ponudu od čak 60 miliona eura za napadača, te da će ona biti prihvaćena od strane Stare dame.

Arsene Wenger ovog ljeta želi pojačati napad svog tima, jer je Olivier Giroud ove sezone pokazao da nije baš najbolja opcija u vrhu napada Topnka. Pored toga, očekuje se i odlazak Thea Walcotta sa Emiratesa, a Danny Welbeck neće igrati još neko vrijeme zbog povrede.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!