NaslovnicaVijestiRJEŠENJE ZA PROBLEME U OBRANI: Arsenal sprema ponudu za jednog od najboljih...

RJEŠENJE ZA PROBLEME U OBRANI: Arsenal sprema ponudu za jednog od najboljih defanzivaca svijeta!

Kako izvještavaju engleski mediji, čelnici Arsenala su stupili u kontakt za Napolijem u vezi mogućeg dovođenja centralnog defanzivca Napolitanaca Kalidoua Koulibalyja.

Arsenal želi dovesti Koulibalyja

‘Topnici’ od početka sezone imaju velikih problema u obrani, a pred novim trenerom Mikelom Artetom je veliki zadatak obnove tima. Koulibaly je prethodno bio na radaru Manchester Uniteda, prije nego što su ‘Crveni vragovi’ odlučili dovesti Harryja Maguirea iz Leicester Cityja.

Iako Arsenal nema dovoljno novca za dovođenje Senegalca, Napoli je navodno zainteresiran za lijevog beka londonskog kluba Seada Kolašinca, te su to na Emiratesu spremni iskoristiti kako bi postigli dogovor.

Otkako je stigao u Napoli 2014. godine iz Genka za osam miliona eura, Koulibaly je ukupno u dresu talijanskog kluba odigrao 232 utakmice, postigao deset golova i podijelio pet asistencija. U posljednjih nekoliko sezona se smatra možda i najboljim centralnim defanzivcem u Seriji A, te je na sebe privukao pažnju brojnih europskih velikana, uključujući navedeni Manchester United, kao i Tottenham Hotspur.

Arsenal je prošlog ljeta nakon odlaska Laurenta Koscielnyog odlučio dovesti defanzivca velikog gradskog rivala Chelseaja Davida Luiza, ali to se za sada pokazalo kao loša odluka. U 18 nastupa, koliko je skupio u svim takmičenjima ove sezone, Luiz nije uspio opravdati očekivanja, a popularni portal Whoscored mu je dao ocjenu od razočaravajućih 6,65, po čemu je jedan od najneučinkovitijih igrača tima od početka nove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!