NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Cijela država je uz Leicester City

Arsene Wenger: Cijela država je uz Leicester City

Leicester City je neutralni favorit u utrci za naslov prvaka Premier lige, prema mišljenju Arsenalovog trenera Arsenea Wengera.

Arsene Wenger dovodi Egipćanina

Francuz vjeruje da je tim Claudija Ranierija osvojio srca i maštu nogometne javnosti sa svojim posebnim stilom igre koji je i najveće klubove ostavljao u čudu.

Prvoplasirani tim Premier lige se nije uplašio utakmice protiv drugoplasiranog Manchester Cityja, ‘Lisice’ su uvjerljivo slavile rezultatom 3-1 na Etihadu, te tako osigurale šest bodova razlike u odnosu na ‘Građane’.

Wenger je izjavio kako je Leicester City vrijedan svake pohvale koju je dobio u ovoj izvrsnoj sezoni, a iskoristio e priliku i da napadne medije koji kritiziraju nedostatak velikih pojačanja u Arsenalu.

“Oni imaju prednost do kraja sezone, osim naših navijača, Cityjevih navijača i Tottenhamovih navijača, ostatak države je uz Leicester City. Napadate me kako ne kupujem velika imena u Arsenal, a podržavate tim koji uopšte nema velikih imena.”

“Mislim da je sjajno vidjeti da Leicester igra tako dobro. Uvijek ste me pitali zašto ne kupim neko veliko ime, ali Leicester je fantastičan primjer da nogomet nije samo trošenje novca. To je rezultat kvalitetnog rada i vrlo je važno vjerovati da naporan rad vas može dovesti u onu situaciju. Leicester je vrlo dobar primjer ostalima u našoj ligi.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!