NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Prije dvije sedmice je bio idiot, a sad je heroj

Arsene Wenger: Prije dvije sedmice je bio idiot, a sad je heroj

Trener Arsenala Arsene Wenger smatra kako je Luis Enrique preko noći od ‘idiota’ postao ‘heroj’, nakon što je njegov tim napravio jedan od najvećih preokreta svih vremena u Ligi prvaka.

Arsene Wenger komentarisao Luisa Enriquea

Katalonski tim je slavio rezultatom 6-1, nakon što je u prvoj utakmici izgubio 4-0, te tako izbacio francuskog prvaka PSG-a i prošao u četvrtfinale.

Prema mišljenju francuskog stručnjaka, Enrique je preko noći postao heroj, iako su ga nazivali idiotom.

“Osjećam se vrlo jako, motivirano i spremno da dam sve od sebe. Samo prije dvije sedmice Luis Enrique je nazivan idiotom i svi su govorili da mora napustiti klub, što je odlučio učiniti na kraju sezone. Danas je heroj, takav je trenerski posao…”

Špekulacije o odlasku Wengera iz Arsenala su kulminirale nakon što je londonski klub uspio i na svom terenu izgubiti 1-5 protiv Bayerna, te ispasti u osmini finala ukupnim rezultatom 10-2.

Wenger je jako blizu odlaska iz Arsenala na kraju sezone, kada mu ističe ugovor. Iako je prije par sedmica priznao da mu je ponuđen novi, Francuzga još uvijek nije odlučio potpisati.

Arsenal je trenutno ne petom mjestu u Premier ligi sa 50 osvojenih bodova iz 26 odigranih utakmica. U posljednjih deset utakmica u svim takmičenjima, ‘Topnici’ su poraženi čak pet puta.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!