NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Želim tri pojačanja sljedeće sezone

Arsene Wenger: Želim tri pojačanja sljedeće sezone

Arsenal je ovu sezonu završio na veoma dobar način, u posljednjem kolu su preskočili Tottenham, te tako završili na drugom mjestu. Ekipa Arsenea Wengera danas je savladala zadnjelasiranu Aston Villu sa 4-0.

Arsene Wenger

Arsnela je na današnjoj utakmici pred 60.000 gledalaca na Emiratesu. Tri gola za Topnike danas je postigao Oliver Giroud. Svoj prvi gol francuski igrač je postigao u 5. minuti utakmice, na asistenciju Monreala. Rezultat na poluvremenu je ostao nepromjenjen, a u drugm poluvremenu smo vidjeli još tri gola.

U 78. minuti, na asistenciju najboljeg asistenta lige Mesutra Ozila, Giroud postiže svoj drugi gol, a samo dvije minute kasnije još jedan. Konačan rezultat postavio je defanzivac Aston Ville Bunn svojim autogolom u 92. minuti.

Ove sezone bilo je dosta priče o odlasku Arsenea Wengera iz redova Arsenala, čak je i na nekim utakmicama stajao transparent protiv Francuza koji je u londonskom timu još od 1998. godine, no kako stvari stoje od toga neće biti ništa. Vlasnik Arsenala jednom prilikom je rekao da Wenger ne treba da se obazire na takve priče, te da će sigurno biti na klupi i sljedeće sezone.

Arsene Wenger je za britanski Daily Star otkrio koliko pojačanja želi sljedeće sezone. Wenger vjeruje da bi tri igrača napravila značajnu razliku. Jedan od tih igrača je Granit Xhaka koji trenutno nastupa za Borussiju M’Gladbach.

“Želim da održim tim stabilnim i sljedeće sezone, preko ljeta su pojačanja moguća, želim najmanje tri pojačanja kako bih ojačao tim. Želim da tim bude stimulisan i da vjeruju kako smo se poboljšali u posljednje vrijeme.”, rekao je Arsene Wenger, a prenosi Daily Star.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!