NaslovnicaVijestiBarcelona je učinila sve što je mogla da ga dovede u svoje...

Barcelona je učinila sve što je mogla da ga dovede u svoje redove

Barcelona je učinila sve što je mogla da ga dovede u svoje redove. Španjolski internacionalac je bio jedna od glavnih meta Katalonskog kluba u januaru, ali je Celta Vigo odbila da pusti 29-godišnjaka.

Barcelona je učinila sve što je mogla da ga dovede

Sportski predsjednik Jordi Mestre insistira da je klub učinio sve što je mogao da bi potpisali Nolita u januarskom prijelaznom roku.

Bivši igrač Barcelone B je bio povezan sa povratkom u klub nekoliko nedelja nakon njegove impresivne forme u Celta Vigu.

Nolito je postigao sedam golova u prvih devet nastupa ove sezone, ali je propustio posljednjih šest susreta zbog problema zadnje lože.

Mestre je rekao da je kluib uradio sve da dovede jednu od Luis Enriqueovih primarnih meta, ali je tvrdio da njihovi rivali ne žele popustiti i predati ima ovog igrača.

[su_bet_at_home_1]

“Barcelona je uradila sve što je mogla da ga potpiše i dovede u svoje redove”, rekao je 53-godišnjak.

“Bilo je pregovora i slali smo ponude, čak i alternativne, ali nismo uspjeli. Ali, sa druge strane, Celta se nije predavala, ni pod koju cijenu.”

On igra svoju treću sezonu u Vigo-u, nakon što je prethodno igrao za Granadu i portugalsku Benficu u koju je došao iz Barcelone.

Manuel Agudo Duran (Nolito) rođen je 15 oktobra 1986. godine, je španski profesionalni fudbaler koji igra za Celtu de Vigo kao lijevo ofanzivno krilo.

Za španski nacionalni tim je debitirao novembra 2014. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!