NaslovnicaVijesti"Barcelona me je željela dovesti ovog ljeta, ali sam ponosan jer sam...

“Barcelona me je željela dovesti ovog ljeta, ali sam ponosan jer sam ostao u trenutnom klubu!”

Krilni igrač Napolija i talijanski reprezentativac Lorenzo Insigne potvrdio je kako ga je u ljetnom prelaznom roku pokušala dovesti Barcelona, te da je sretan što je ostao u trenutnom klubu.

Barcelona bila na korak od dovođenja zvijezde Napolija

26-godišnjak je navodno trebao biti zamjena za Neymara, koji je napustio katalonski klub za 222 miliona eura kada je prešao u Paris Saint-Germain u najskupljem transferu svih vremena.

Ipak, kao njegova zamjena na Camp Nouu je stigao francuski reprezentativac Ousmane Dembele, te je Insigne ostao u Napoliju, iako je imao mogućnost da čini novi Barcin trio sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom.

“Ponosan sam što sam ostao u Napoliju”, rekao je Insigne za Football Italiju.

[su_no1forfootball]

“Ipak, svi znamo da je Barcelona najbolji klub na svijetu. Volio bih zaigrati sa prvacima kao što su Lionel Messi i Luis Suarez, ali sada sam fokusiran na Napoli sa kojim se nadam da ću osvojiti trofej u budućnosti.”

Brzonogi Talijan je kreirao 23 prilike u Seriji A ove sezone, više nego ijedan drugi igrač Napolija, te ima uspješnost driblinga od 54 posto. Ukupno je u devet nastupa ove sezone u svim takmičenjima postigao četiri gola i upisao četiri asistencije.

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!