NaslovnicaVijesti"Barcelona nije ništa bolja od Bayern Munchena!"

“Barcelona nije ništa bolja od Bayern Munchena!”

Napadač Bayern Munchena Thomas Muller tvrdi da ne postoji područje u kojem je Barcelona jača od prvaka Njemačke.

Barcelona nije ništa bolja od Bayern Munchena

I Bayern i Barcelona su nedvobjeno dvije najjače ekipe u europskom nogometu u ovom trenutku, a mogu se pohvaliti sa velikim brojem vrhunskih igrača. Katalonski div je uništio Bavarce ukupnim rezultatom 5-2 u polufinalu Lige prvak aprošle godine, a imaju priliku ove sezone postati prvi klub koji je osvojio Ligu prvaka dvije sezone uzastopno.

Međutim, Muller je mišljenja da je Bayern trenutno bolji tim, unatoč svim pohvalama koje španjolski prvak prima u posljednje vrijeme.

“Barcelona je u dobroj formi, a prošle sezone su osvojili triplu krunu”, rekao je Muller za Sport1, te nastavio: “Ali ja vidim Bayern kao jedan od najjačih timova u Europi, naravno, zajedno sa Barcelonom.”

“Bayern je prvi u Bundesligi, jedna utakmica nas dijeli od finala kupa, a imamo i dobar rezultat u prvoj utakmici u gostima u osmini finala Lige prvaka. Ne vidim u kom segmentu su bolji od nas.”

“Možete vidjeti svaki tjedan koliko su oni dobri, ali isto tako možete vidjeti i kako mi igramo i priznati ‘Da, i oni su također vrlo jaki’. Ako budemo igrali protiv Barcelone opet, bit ćemo spremni.”

Barcelonin trio Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar ponovo impresionira i ove sezone, nakon što su prošle godine osvojili pet od mogućih šest trofeja, a trenutno su postigli 100 golova u svim takmičenjima ove sezone.

Zasigurno su najzastražujući napad u svijetu u ovom trenutku, iako Muller smatra da i Bayern ima aspiracije za osvajanje Lige prvaka, a u jednom trenutku će zasigurno morati savladati i tim Luisa Enriquea kako bi ostvarili svoj cilj.

Oba kluba su blizu osvajanja naslova u svojim državama, pa im jedina veća borba ostaje u Ligi prvaka, a ukoliko se sastanu ponovo, nema sumnje da će to biti pravi spektakl.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!