NaslovnicaVijestiBarcelona otpustila direktora nakon izjave o Lionelu Messiju

Barcelona otpustila direktora nakon izjave o Lionelu Messiju

Barcelona je smijenila direktora Perea Gratacosa nakon što je isti izjavio da Lionel Messi ne bi bio tako učinkovit bez pomoći svojih suigrača.

Barcelona otpustila direktora nakon izjave o Lionelu Messiju

58-godišnji Gratacos će i dalje ostati u klubu, ali će obavljati funkciju u La Masiji. On je prije par dana izjavio da Lionel Messi ne bi igrao ovako dobro da nema pomoć igrača kao što su Andres Iniesta i Lionel Messi.

Gratacos je, kako prenosi ESPN, rekao: “Lionel Messi je jedan od najvažnijih igrača u timu, ali nije jedini. On ne bi bio tako dobar bez Andresa Inieste, Neymara i ostatka ekipe, ali je najbolji igrač na svijetu.”

Većini igrača i navijača katalonskog giganta ova izjava se nije svidjela, a tim putem se oglasio i klub na službenoj stranici: “FC Barcelona je smijenila Pere Gratacosa kao voditelja sportskih institucionalnih odnosa sa španjolskim nogometnim savezom.”

“Njemu je uručen otkaz nakon što je javno iznio osobno mišljenje o stanju u timu nakon ždrijeba za četvrtfinale Kupa Kralja, koje se ne poklapa s njegovim opisom posla. Odluku je donio Albert Soler, sportski direktor, koji će preuzeti njegovu funkciju od sada pa nadalje. Pere Gratacos će i dalje ostati zaposlenik kluba i dobit će zadatke u sklopu projekta ‘Masia 360’.”

Messi se smatra jednim od najboljih igrača svih vremena, a u Barceloni je od početka svoje karijere, te je prošao kroz sve mlađe selekcije kluba. I ove sezone igra sjajno i nosi katalonski klub na svojim ‘leđima’. Postigao je 13 golova u La ligi, te je ukupno kreirao 31 priliku za svoje suigrače.

Gratacos je u svojoj igračkoj karijeri igrao za Barcelonu B i C, a bio je i trener Barcelone B u periodu od 2003. do 2005. godine.

[su_sportingbet_premier_league]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!