NaslovnicaVijestiProjekat Nice se nastavlja: U klub za 2 miliona doveli nogometaša za...

Projekat Nice se nastavlja: U klub za 2 miliona doveli nogometaša za kojeg su engleski klubovi potrošili 60 miliona eura

Francuska Nica dovela je igrača za samo 2 milijuna eura, za kojeg su klubovi engleske Premier lige zajedno potrošili čak 60 milijuna eura odštete.

Francuski prvoligaš Nice želi što prije iskoristiti probleme tradicionalno moćnih ekipa francuskog nogometa i uključiti se u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

U tu svrhu novi britanski vlasnici kluba prošlog ljeta su izdvojili više od 80 milijuna eura za pojačanja, a zanimljiva pojačanja očito se mogu očekivati ​​ovog ljeta, o čemu svjedoči dolazak iskusnog veznjaka s bogatim iskustvom iz engleske Premier lige Morgan Schneiderlina.

Nice je platio samo dva milijuna eura za igrača Evertona, a za skroman iznos dobio je 30-godišnjeg veznjaka, za koji su Southampton, Manchester United i Everton zajedno platili čak 60 milijuna eura odštete. Schneiderlin je upisao više od 200 nastupa u Premier ligi, a bio je i član ekipe Manchester Uniteda koja je pod Louisom Van Gaal osvojila FA kup.

Sakupio je 15 nastupa u dresu francuske reprezentacije i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!