NaslovnicaVijestiBarcelona sprema ponudu od 50 miliona funti za veznjaka Arsenala

Barcelona sprema ponudu od 50 miliona funti za veznjaka Arsenala

Barcelona sprema ponudu od 50 miliona funti za veznjaka Arsenala. Barcelona želi dovesti Arsenalovog Aaron Ramseya već duže vrijeme. Izvještaji iz engleske govore da je ponuda na adresu Arsenala već otišla i da iznosi oko 50 miliona funti.

Barcelona sprema ponudu od 50 miliona funti za veznjaka

Sunday Express tvrdi da je Velšanin na meti španskog giganta već nekoliko mjeseci i da će uraditi sve da ga dovedu u svoje redove.

John stones je također na meti Katalonskog diva, ali da su i Manchester United i Chelsea također u borbi za Evertonovog braniča.

Trener Barcelone, Luis Enrique je rekao da je veliki ljubitelj Ramseya koji je ključni dio planova Arsene Wenger i pitanje je hoće li ga pustiti da ode sa Emiratesa.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Francuz svakako ne želi da izgubi jednog od svojih najboljih igrača, ali ponuda od 50 miliona funti je predobra da bi se odbila.

Ramsey se pridružio Arsenalu iz Cardiffa za 5 miliona funti u 2008. godini.

Bio je na posudbi u Nottingham Forestu i Bluebirdsima prije nego što je zacementirao svoje mjesto u prvih jedanaest u timu Arsenala.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!