NaslovnicaVijestiBenitez otkrio koga smatra najboljim nogometašem na svijetu

Benitez otkrio koga smatra najboljim nogometašem na svijetu

Menadžer Real Madrid Rafa Benitez je izjavio kako je Cristiano Ronaldo po njemu najbolji nogometaš na svijetu, ali također da nema problema da ga ostavi na klupi u pojedinim utakmicama..

Benitez otkrio

“Da je on nedodirljiv je samo mit. Svaki dan vodim razgovore sa Cristianom, kada bude trebalo dobit će odmor. Ronaldo je uvijek na terenu jer stvara i postiže golove. Kada bude trebalo Cristiano će ostati na klupi”, rekao je Rafa Benitez.

U Real Madridu samo trojica igrača ove sezone nisu propustili niti jedan meč, a to su Marcelo, golman Navas i naravno Cristiano Ronaldo.

“Cristiano je veliki profesionalac i nevjerovatan nogometaš. Nije mi teško da ga treniram. Naš odnos iz dana u dan je sve bolji i bolji. On je za mene najbolji nogometaš na svijetu”, završio je Benitez.

Forum kladionica

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!