NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bivši igrač Sheffield Uniteda koji je morao prijevremeno otići u mirovinu...

(VIDEO) Bivši igrač Sheffield Uniteda koji je morao prijevremeno otići u mirovinu osvojio milijun funti na lutriji!

Bivši nogometaš koji je morao prijevremeno otići u mirovinu zbog ozljede osvojio je milijun funti na lutriji. Terry Kennedy je igrao 24 puta za Sheffield United i bio je suigrač kapetana Manchester Uniteda Harryja Maguirea, nakon što su zajedno prošli kroz mlađe kategorije.

Bivši igrač Sheffield Uniteda

Također je predstavljao Alfreton Town i Harrogate Town u Nacionalnoj ligi Sjever.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nažalost, postojani problemi s koljenima značili su da je Kennedy, koji je dobio nadimak ‘Ginger John Terry’, morao objesiti kopačke o klin ranije nego što se nadao.

Ali ovog tjedna, Kennedyjev se život promijenio kada su ga obavijestili da je osvojio milijun funti na lutriji.

Omladinski proizvod Sheff Uniteda telefonirao je članu osoblja lutrije s tiketom u ruci dok je bio u radnoj odjeći, a njegovu neprocjenjivu reakciju kamerom je snimio prijatelj.

Njegovi drugovi također su bili presretni zbog njega, što je cijelu stvar učinilo još posebnijom.

Video je prikupio gotovo 1,9 milijuna pregleda na Twitteru. Vidjeti da je netko osvojio toliki iznos koji mu je promijenio život već je bilo divno, ali ubrzo se počeo širiti glas da je to Kennedy.

On i Maguire imali su vrlo različita putovanja od dana kada su bili obrambeni dvojac u omladinskoj momčadi Bladesa.

No, njegova velika pobjeda će drastično promijeniti njegovu sreću i omogućiti mu da se brine o svojoj obitelji na način na koji nikada ne bi ni sanjali.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!