NaslovnicaVijestiBorba za opstanak: Rafa tražio uslugu od 'malog kluba'

Borba za opstanak: Rafa tražio uslugu od ‘malog kluba’

Borba za opstanak se rasplamsala. Rafa Benitez treba veliku uslugu iz ‘malog kluba’ ovog tjedna. Devet godina nakon što je naljutio navijače Evertona sa svojom zloglasnom izjavom, bivši menadžer Liverpoola Benitez sada moli za pomoć od njih kako bi njegov Newcastle imao nadu za opstanak u ligi.

Borba za opstanak

Nakon frustrirajuće utakmice protiv Aston Ville, Španjolac zna da će njegov tim ispasti prije posljednjeg dana, ako Everton ne uspije pobijediti Sunderlanda u srijedu.

No, na pitanje da li će mu se njegova izjava iz 2007. godine vratiti na loš način, menadžer Newcastle-a je rekao: “Nije relevantno.”

“Everton je ekipa koja ima jako dovre sturčnjake i oni će pokušati da pobijede.”

“Moramo čekati, vjerovati da mogu dobiti tu utakmicu i nakon toga moramo biti spremni.”

“Ako obave taj posao, mi moramo obaviti svoj. Mi ne možemo kontrolirati ono što će oni učiniti.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Protiv Ville smo morali pobijediti, ali smo odigrali neriješeno i sada smo u lošem položaju.”

Newcastleov remi protiv degradirane Aston Ville i Sunderlandova pobjeda protiv Chelseaja kod kuće, ostavilo je ekipu Beniteza jedan bod ispod sigurne zone i njihova sudbina je sada u rukama njihovih sjeveroistočnih suparnika.

Pobjeda za Crne mačke u bilo kojoj od posljednje dvije utakmice će poslati Newcastle u drugu ligu.

“Moramo vjerovati da će Everton odigrati dobru utakmicu i da će ostvariti dobar rezultat, a mi ćemo se boriti”, rekao je Španjolac.

“Jedino što možemo učiniti je biti sigurni da, ako imamo priliku protiv Tottenhama moramo bit spremni.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!