NaslovnicaVijestiBuffon usporedio Pogbu sa dva najbolja igrača svih vremena u nogometu

Buffon usporedio Pogbu sa dva najbolja igrača svih vremena u nogometu

Buffon usporedio Pogbu sa dva najbolja igrača svih vremena u nogometu. Francuz, koji je završio svoj rekordni transfer od 89 milijuna funti iz Juventusa ranije ovog mjeseca, zauzeo je prvo mjesto u šutevima, ključnim prolazima i presretanjima u Unitedovoj pobjedi protiv Southamptona, dok je samo jedan igrač imao više dodira.

Buffon usporedio

Pogba ima dug put kako bi opravdao svoju cijenu, ali on je napravio dobar početak. Jedan čovjek koji očekuje od njega da će zaživjeti je Gianluigi Buffon.

Juventusov vratar, koji je osvojio četiri naslova Serije A s Pogbom, kaže da ‘nema sumnje’ da će 23-godišnjak biti zvijezda Engleske, a mogao bi postati i najbolji igrač na svijetu.

On je čak otišao toliko daleko da je usporedio Pogbu sa dva najbolja nogometna igrača ikada, Michel Platinijem i Zinedine Zidaneom.

“Ne sumnjam da će Paul biti uspjeh u Premier ligi”, rekao je Buffon.

“Može potrajati neko vrijeme da se prilagodi, ali sam siguran da će to učiniti, pogotovo što on zna klub vrlo dobro, što je važno za njega.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Vidio sam ga kako raste i poboljšava se tijekom svog vremena ovdje, a posebno njegov stav na terenu i način na koji on radi za cijeli tim.”

“Manchester United je potpisao vrlo dobrog igrača. Nije lako usporediti ga sa velikanima iz prošlosti, ali on ima mnogo pojedinosti sličnih i sa Platinijem i Zidaneom.”

Visoke pohvale. Ali onda opet, Juvetov kapetan procjenjuje svog bivšeg suigrača da bi mogao postati najbolji igrač svijeta.

“To je moguće”, dodao je Buffon. “Uz malo sreće to je moguće. Mali je strašan ratnik na terenu, ali ima i mnogo talenta.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Njegova kontrola lopte i način na koji brzo može promijeniti igru u obrani i napadu je posebna – i vjerujte da nas je bolilo to što smo ga izgubili. Ali, naravno, odluka je bila od strane direktora, a ne igrača iz kluba.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!