NaslovnicaVijestiCaballero: Nema sumnje da Manchester City može dovesti Messija

Caballero: Nema sumnje da Manchester City može dovesti Messija

Golman Manchester Cityja, Argentinac Willy Caballero, vjeruje da bi njegov klub sa lakoćom mogao dovesti Lionela Messija iz Barcelone.

caballero messi

Manchester City se posljednjih godina često navodio kao Messijeva nova lokacija, ali je omaleni čarobnjak odbijao davati ikakve izjave o tome da će napustiti Camp Nou jednog dana.

Međutim, njegov sunarodnjak Caballero, uvjeren je da Manchester City ima i želju i financijska sredstva kako bi ostvario ovaj povijesni transfer.

“O toj temi se dosta priča i neizbježno je ne misliti ili ne govoriti o tome. Pogotovo jer u klubu su igrači poput Kun Aguera koji je jako dobar prijatelj sa Lionelom Messijem…”

“Ali sve dok on ne potpiše ugovor to je ništa više od obične špekulacije, još jedne u nizu. Ali, ja razumijem da je to moguće, jer ovaj klub ima veliku gospodarsku moć. Svi ovi skupi igrači koje klub trenutno ima pokazuju da se klub može nositi sa velikim cijenama igrača.”

“Zbog toga smatram da bi mogli privući Lionela Messija ukoliko odluči napustiti Barcelonu. Nema sumnje da ga City može priuštiti, ali sve zavisi od toga što Leo želi.”

Caballero je zaradio svoj prvi poziv za reprezentaciju Argentine prošle godine, kada je imao 33 godine, i od tada se pokušava ponovo izboriti za mjesto i povratak u reprezentaciju. Iskoristio je priliku i pohvalio igre Messija, te bi bio jako uzbuđen ukoliko bi mu se pridružio u Manchesteru.

“Već sam zahvalan ovom klubu na svemu, ali zamislite to. On ne bi bilao samo još jedna zvijezda u timu punom zvijezda, on bi bio najbolji igrač na svijetu u našem timu. Imati priliku posmatrati ga uživo u reprezentaciji, to je najbolji osjećaj na svijetu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!