NaslovnicaVijestiChelsea bez svog vođe ide po pobjedu protiv Stoke Cityja

Chelsea bez svog vođe ide po pobjedu protiv Stoke Cityja

Pritisak je i dalje na leđima Josea Mourinha iako su pobijedili Dinamo Kijev u Ligi prvaka. Njegovoj momčadi slijedi teško gostovanje protiv Stoke Cityja.

OIR_resizer

Golemi teret pao je s leđa Josea Mourinha nakon što je Chelsea u Ligi prvaka savladao Dinamo iz Kijeva. Nakon te pobjede Plavci već sada moraju tražiti novu protiv Stoke Cityja na njihovom stadionu.

Kladionice nude koeficijent 2,10 da će Plavci napustiti Staffordshire sa tri boda.

Chelsea nije pobijedio u posljednjih pet gostujućih utakmica u svim natjecanjima, a sada se susreću s Stokeom koji ih je prije nešto više od tjedan dana izbacio iz ligaškog Kupa.

Unatoč toj Kup pobjedi, Stoke kod kuće u posljednje vrijeme ne igra najbolje. Chelseaju olakšava činjenica da su ‘lončari’ samo jednom pobijedili kod kuće u ligi ove sezone.

Betfair novim korisnicima nudi NEVJEROJATNI 7,00 KOEFICIJENT da će Chelsea pobijediti Stoke City u gostima. Ovo je prilika koja se ne propušta! Također daju i koeficijent 5,00 za nove korisnike, da će Manchester City pobijediti na gostovanju kod Aston Ville (inaće je koef. oko1,45 na pobijedu Manchester Cityja!).

betfair promotion

Stoke je samo jednom pobijedio Chelsea u Premier ligi, tri puta su remizirali, a izgubili su 11 puta.

Domaća momčad je momčad čiju je obranu teško probiti i još kad su ondje jedni od najboljih navijača u ligi, Britannia nije najpoželjnije mjesto za gostovanje.

Obzirom da Hazard i Costa nisu u formi, vrlo lako mogli bismo vidjeti remi. Pošto oni ‘ne mogu’ zabiti, glavni kandidat za zgoditak mogao bi biti Willian. Brazilac je postigao pet pogodaka ove sezone. Već je nekoliko puta ove sezone pokazao kako može biti opasan kod izvođenja slobodnog udarca, a kladionice nude 9,00 koeficijent da će postići prvi pogodak na utakmici.

‘Lončarima’ će svakako od velike važnosti biti njihov vratar Jack Butland koji je primio 12 pogodaka ove sezone u Premier ligi. No, neće moći računati na usluge Marca Muniese i Shaya Givena.

Chelsea će sutra biti oslabljen neigranjem Thibauta Courtoisa, Branislava Ivanovića i Radamela Falcao, a dobra je vijest da se protiv Kijeva vratio Pedro, koji će u utakmici protiv Stokea vjerojatno priliku čekati sa klupe.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!