NaslovnicaVijestiChelsea i Liverpool razočarani: Napadač potpisuje novi ugovor

Chelsea i Liverpool razočarani: Napadač potpisuje novi ugovor

Chelsea i Liverpool razočarani su jer nisu uspjeli dovesti napadača Leicestera. Jamie Vardyju je sada ponuđen novi ugovor da potpiše novi ugovor koji će ga zadržati u ekipi Lisica.

xxxx during the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on December 28, 2015 in Manchester, England.

Kako nam Daily Star otkriva, Leicester je sada sastavio ugovor za Vardyja, gdje će zarađivati oko 70.000 funti sedmično u tri i pol godine.

Jamie Vardy, koji vrijedi 12 miliona funti, ovaj ugovor čini jednim od najplaćenijih igrača u historiji kluba i zadržat će ga u klubu do ljeta 2019. godine.

To je izvanredan način za dizanje samopouzdanja i zapanjujuće je priznanje za napredak Vardyja otkako je došao u klub za 1 milion funti.

Leicesterova ambiciozna i mega-bogata Srivaddhanaprabha porodica je smislila plan kako da zadrži svog napadača i odbije sve klubove koji pokušaju da ga dovedu. Klubove kao što su Chelsea i Liverpool koji su poznati ljubitelji Vardyja.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Ovaj ugovor predviđa Vardyju sigurnost koja mu je potrebna da bi pomogao Leicesteru da dođe do titule i uđe u englesku reprezentaciju koja ide na Euro 2016.

To je također način da Vardy dobije novce koje bi sigurno dobio da je otišao u neki veliki klub.

Prije tri godine je dobijao 100 funti, gdje je igrao sa skraćenim radnim vremenom na Fleetwoodu, ali otkad je otišao u Premier ligu, njegov život se promijenio iz korijena i sada bi mogao izboriti čak i mjesto u engleskoj reprezentaciji.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!