NaslovnicaVijestiChelsea i Manchester City se bore za zvijezdu Juventusa

Chelsea i Manchester City se bore za zvijezdu Juventusa

Chelsea i Manchester City se bore za zvijezdu Juventusa. Paul Pogba je navodno rekao novom menadžeru Manchester Cityja, Pep Guardioli da želi raditi snjim na Etihadu – ali, City će se tu naći u velikoj borbi sa Chelsejem koji planira da ga dovede po svaku cijenu.

Chelsea i Manchester City se bore za zvijezdu Juventusa

Premierligaški divovi će se u FA kupu petog kola sastati u nedelju, ali sem toga će se boriti za prestižnog veznjaka Juventusa, za kojeg Španac smatra da može Cityja odvesti na veći nivo.

City je spreman da plati 70 miliona funti za Juventusovu zvijezdu, a pokušavali su ga dovesti i prošle godine, ali opet će pokušati i ovog ljeta kada Guardiola preuzme klub od Manuel Pellegrinija.

Pogba je na meti Chelseaja već dugo vremena, ali igrač ne krije da je veliki obožavatelj bivšeg trenera Barcelone.

“Svi igrači ga poštuju. Možete samo da ga gledate i odmah će te željeti da naučite nešto od njega. Čuo sam da je on poboljšao svakog igrača koji je igrao pod njegovim vodstvom. On je ikona fudbala.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Sada sam i dalje sa Juventusom, ali je jasno da kada imate priliku raditi s nekim poput njega, možete se razvijati još bolje i na većem nivou.”

Paul Pogba je francuski fudbaler. Trenutno nastupa za Juventus i Francusku reprezentaciju. Pogba je pre dolaska u Italiju igrao u rodnoj Francuskoj i u Manchester Unitedu, a u leto 2012. godine preselio se u Torino.

Pogba je rođen u istočnom predgrađu Pariza, a široj svjetskoj javnosti postao je poznat 2009. godine kada ga je uočio Alex Ferguson i odlučio dovesti na Old Trafford. Tada je Pogba bio 16-godišnji igrač francuskog Le Havrea.

3. jula 2012., trener Manchester Uniteda, Alex Ferguson objavio je prelazak Pogbe u redove italijanskog Juventusa za nepoznatu svotu novca.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!