NaslovnicaVijestiChelsea i PSG se bore za potpis napadača Borussije Dortmund

Chelsea i PSG se bore za potpis napadača Borussije Dortmund

Chelsea i PSG se bore za potpis napadača Borussije Dortmund. Prema pisanju Tuttosporta PSG je zainteresovan za napadača Borussije Dortmund. Navodno je sve bliži odlazak Ibrahimovića, a oni žele da njegov nasljednik bude približno dobar kao on, a priča se da je to Pierre-Emerick Aubameyang.

Chelsea i PSG se bore za potpis napadača

Za ovog napadača Borussije je također zainteresovan Chelsea, a vrijedi spomenuti da je on ove sezone u Bundesligi odigrao 15 mečeva i postigao 17 golova.

Profesionalnu karijeru započeo je u redovima talijanskog Milana, međutim nije zaigrao nijednu utakmicu za klub, već je četiri sezone bio na posudbama. Tako je prve nastupe imao u francuskom klubu Dijon, gdje je u 34 ligaška nastupa postigao 8 golova. Iduće sezone odlazi na posudbu u Lille gdje je nastupio 14 puta te postigao 2 pogotka. Godine 2010. odlazi na posudbu u Monaco, gdje se zadržao samo šest mjeseci, te u siječnju 2011. opet odlazi na posudbu, ovaj put u Saint-Étienne, za koji potpisuje stalni ugovor u prosincu iste godine.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

U veljači 2012. postiže svoj prvi hat-trick, u utakmici protiv Lorienta. Dana 20. travnja 2013., osvojio je svoj prvi veliki trofej, pobjedom svog kluba u finalu francuskog Liga kupa protiv Rennesa. Također, sa 19 pogodaka sezone 2012./2013. bio je drugi najbolji strijelac Ligue 1, iza Zlatana Ibrahimovića.

Dana 4. lipnja 2013., prelazi u redove Borussije Dortmud, s kojom je potpisao petogodišnji ugovor. U svom ligaškom debiju protiv Augsburga postigao je hattrick, a prvi gol je postigao iz svog prvog udarca u ligi. Također je postao prvi Gabonac koji je zaigrao u Bundesligi. Dana 27. studenog 2013. postigao je i prvi gol u Ligi prvaka, u utakmici protivNapolija.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!