Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Coman: Povratak Riberyja me ne plaši

Kingsley Coman, igrač Bayerna koji je trenutno na posudbi iz Juventusa, te francuski reprezentativac, izjavio je da je zadovoljan životom u Minhenu, te da ne strahuje zbog povratka Francka Riberyja na teren.

coman

Otkako je došao u Bayern, Coman se razvio u jednu od ključnih figura bavarskog diva, ali uskoro bi mogao izgubiti mjesto u prvih jedanaest, jer se na teren nakon dugo vremena izbivanja vraća Franck Ribery.

Franck Ribery zbog povrede članka još uvijek nije nastupio ove sezone, ali se vratio laganim treninzima i Guardiola već računa na njega. Kinglsey Coman, koji ga je mijenjao za vrijeme povrede, izjavio je da se ne boji ukoliko izgubi mjesto u prvom timu, te da želi da uči od svog zemljaka.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

“Naravno da se radujem njegovom povratku. Što više opcija imamo, to je bolje po nas. Franck je na pravom putu oporavka i pridružit će se timu u narednih par dana. Istina je da igramo na istoj poziciji, ali ja njega ne vidim kao protivnika za mjesto u prvoj postavi, već kao primjer koji moram slijediti i želim mnogo naučiti od njega, jer ima puno iskustva.”

“Moje samopouzdanje raste iz utakmice u utakmicu. Ne bojim se neuspjeha, kao ni gubitka mjesta u prvoj postavi, to me ne plaši. Trener mi vjeruje i mogu reći da mi i suigrači vjeruju. Atmosfera je odlična na terenu i van njega, osjećam se dobro ovdje.”

19-godišnjak je odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima za Bayern, te postigao četiri gola.

Oznake: