NaslovnicaVijestiCourtois: Šteta što Matić nije uspio dokrajčiti Manchester United

Courtois: Šteta što Matić nije uspio dokrajčiti Manchester United

Šteta što Matić nije uspio dokrajčiti Manchester United, rekao je Belgijanac. Golman Chelseaja, Thibaut Courtois se požalio na lošu završnicu njegove ekipe nakon remija bez golova protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Šteta što Matić nije uspio dokrajčiti Manchester United

Plavci su se borili da naprave šansu na Old Traffordu, dok je to Manchester radio puno bolje. Ali zlatnu priliku je imao veznjak Chelseaja, Nemanja Matić.

Srpska zvijezda je došao ispred golmana Davida de Gee, jedan na jedan, ali je igrač Chelseaja opucao loptu visoko preko gola.

Sa Diegom Costom suspendovanim za ovaj susret, Chelsea je počeo bez pravog napadača i Courtois je priznao da je bilo teško dobiti prednost u igri.

Za BT Sport je rekao: “Oni su htjeli pobijediti utakmicu od samog početka i vršili su veliki pritisak na nas.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Bez napadača, nije bilo lako za nas, ali smo imali prilike i David de Gea je igrao vrlo dobro.”

“Tim je pokazao napredak, što je dobro. Šteta što Matić nije postigao gol. Sada je puno teže za nas nego prošle godine, ali mislim da se polako vraćamo i da ćemo početi pobjeđivati.”

“Ne možete ne misliti da je moguće da ispadnemo iz lige, ali mi gledamo naprijed i radujemo se svakoj sljedećoj utakmici, nadamo se da ćemo početi pobjeđivati.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!