NaslovnicaVijesti"Cristiano Ronaldo je naš Pau Gasol."

“Cristiano Ronaldo je naš Pau Gasol.”

Španija je prošla u finale EuroBasketa, a trener Real Madrida Rafa Benitez im je čestitao na tom uspjehu te usporedio nosioca igre Španije Pau Gasola sa Ronaldom!

Cristiano Ronaldo je naš Pau Gasol (2)

“Čestitam Španiji. Cristiano Ronaldo je naš Pau Gasol. Ronaldo je naš najbolji igrač, ali želim da najbolji igrač pomaže timu. Španija je stigla u finale jer su igrali timski i imaju igrača koji pravi razliku na terenu”, rekao je Rafa Benitez.

Cristiano Ronaldo je postigao osam golova u dvije utakmica, ako Ronaldo postigne hat-trick protiv Granade srušit će Raulov rekord od 323 gola u svim natjecanjima.

“Sa Ronaldom pričam svaki dan. Cristiano Ronaldo će protiv Granade vjerovatno biti glavni napadač”, rekao je Benitez.

Cristiano Ronaldo je naš Pau Gasol

Benitez je također upitan oko odnosa sa Stevenom Gerarrdom koji je prije par dana izjavio kako je Benitez jedini trener kojeg ne bi pozvao.

“Gerarrd je fenomen. Imao samo nekoliko sjajnih trenutaka sa njim (Gerarrdom) i samo mogu reći dobre stvari o njemu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!