NaslovnicaVijestiDanilo u Real Madridu

Danilo u Real Madridu

Real Madrid danas je službeno potvrdio kako je završio transfer Danila iz Porta za 31,5 milijuna eura. Radi se o desnom beku, koji je svojim igrama za Porto i brazilsku reprezentaciju “zaludio” sve najveće klubove u Europi.

Danilo u akciji

Na kraju kao pravi vladar tržišta pokazao se kraljevski klub koji je srušio vlastiti odštetni  rekord za nekog braniča. Danilo je skuplji od Ramosa i Pepea, a u svjetskim razmjerima to je 9. najskuplji transfer nekog braniča (prvi je David Luiz s 50 milijuna € u PSG). Na taj način je Real pobijedio Barcelonu, oba Manchestera, PSG i Chelsea koji su se dovodili u kontekst s ovim braničem. Posebno je ovo bolno za Barcu koja ima problema na toj poziciji, a Neymar je bio veliki zagovornik da mu kolega iz reprezentacije stigne u Kataloniju.

Madriđani su tako na najbolji način otvorili ljetni prijelazni rok, a na poziciji desnog beka imaju Carvajala i Arbeolu koji će vjerojatno potražiti novi klub.  Danilo je igrač velike fizičke snage, dobar u skoku, čvrst, visok, odlične tehnike za braniča i razornog udarca. Radi se o vjerojatno najboljem desnom beku na svijetu i dostojnom nasljedniku Danija Alvesa u brazilskoj reprezentaciji.

Karijeru je počeo u Atletico Mineiru, da bi 2010. prešao u Santos i odmah osvojio Copa Libertadores zabivši gol u finalu Penarolu. Sa U-20 reprezentacijom postao je svjetski prvak 2011., a sljedeće godine uzeo olimpijsko srebro u Londonu. S Portom je osvojio dva naslova i dva Superkupa, a bio je i kapetan momčadi.

Danilo je navodno s “kraljevima” potpisao ugovor do 2021. godine

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!