NaslovnicaVijestiDeschamps točno zna što se dešava sa Pogbom

Deschamps točno zna što se dešava sa Pogbom

Deschamps točno zna što se dešava sa Pogbom. Francuski trener Didier Deschamps pozvao je kritičare da malo popuste Paula Pogbu dok se veznjak pokušava boriti sa velikim očekivanjima koja su na njegovim ramenima.

Deschamps točno

Pogba je postao tema razgovora za ljetni prijelazni rok kada je prelaskom u Manchester United oborio svjetski rekord u transferima, gdje je došao iz Juventusa, u koji je prvobitno i otišao iz Uniteda kao slobodan igrač.

No, tih 89 milijuna funti su služile samo da se poveća pritisak na njega u kojem je on do sada podlegao. U šest utakmica za Crvene vragove, on je zabio samo jednom i nije imao niti jednu asistenciju.

[su_euro_soccer_bonus]

Njegov posljednji nastup u remiju protiv Stoke Cityja pokazao je da su možda frustracije i kritike doprle do njega. Televizijske kamere su ga uhvatile kako obara Joe Allena na pod, gdje ga je pri tom uhvatio za vrat, kada ga je veznjak nadmašio na centru terena.

Međunarodna pauza neće ponuditi nikakvo olakšanje za 23-godišnjaka. On će se sastati sa Deschampsovim Plavcima gdje će cijela nacija očekivati odlične nastupe od njega u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo protiv Bugarske i Nizozemske.

U nastojanju da olakša pritisak, Deschamps je pojasnio da će Pogba jednostavno trebati više vremena da se prilagodi novoj okolini i novim suigračima prije nego što mogne pokazati svoju najbolju formu u crvenom dresu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema Mirroru, Deschamps je rekao: “On je promijenio klub i mora naći svoje mjesto sa novim prijateljima u timu.”

“S Paulom, možemo uvijek očekivati više. Kada je nešto neutralno, često nije dovoljno.”

“On je netko od koga očekujemo da pomaže u svakoj utakmici – ne postoji očekivanje koje je preveliko. Paul je dobro u svojoj glavi. On zna što želi.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!