NaslovnicaVijestiDiego Simeone: Griezmann bi trebao osvojiti Zlatnu loptu

Diego Simeone: Griezmann bi trebao osvojiti Zlatnu loptu

Diego Simeone je izjavio da bi jedan od njegovih najboljih igrača trebao osvojiti Zlatnu loptu, a ne Messi ili Ronaldo. Približava se to doba godine kada internacionalni menadžeri i kapetani bilježe svoje glasove za onog kojeg misle da zaslužuje Zlatnu loptu.

Diego Simeone

Cristiano Ronaldo, nakon osvajanja Lige prvaka s Real Madridom i Europskog prvenstva sa Portugalom, trenutno je najveći favorit za osvajanje prestižnog individualnog priznanja po četvrti put u karijeri.

31-godišnjak je osvojio nagradu za UEFA-inog najbolje igrača Europe, ispred svog suigrača Gareth Balea i Atletico Madridovog Antoine Griezmanna prošlog mjeseca i to je jasan znak da će Cristiano Ronaldo još jednom odnijeti Zlatnu loptu u svoje vitrine u siječnju.

[su_euro_soccer_bonus]

Očekuje se da će Lionel Messi biti njegov najbliži konkurent za nagradu, prema koeficijentima kladionica, nakon čega slijedi drugi igrač Barcelone, Luis Suarez.

Međutim, Atleticov trener Diego Simeone ne vjeruje da bi nagrada trebala ići Ronaldu, Messiju ili Suarezu.

Argentinski trener se nada da će Griezmann iznenaditi sve kada osvoji najsjajniju individualnu nagradu.

“Za mene je prošle godine Griezmann bio najbolji igrač u Europi, ja nemam sumnje o tome što sam rekao”, izjavio je Simeone za ESPN. “On je stigao do finala u Eura 2016 i Lige prvaka, postigavši mnogo golova, a također je zavio više golova i u La Ligi.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Dosljednost koju ima čini ga jačim.”

“Nadam se da će osvojiti Zlatnu loptu, zato što je u velikoj formi i da će osvojiti još mnogo nakon toga, samo neka nastavi ovako.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!