NaslovnicaVijestiDiego Simeone kritikovao Cristiana Ronalda

Diego Simeone kritikovao Cristiana Ronalda

Atletico Madrid, kojeg s klupe predvodi karizmatični Argentinac Diego Simeone, slavio je protiv Real Betisa rezultatom 1-0 u subotu u La Ligi.

Diego Simeone kritikovao Cristiana Ronalda

To je bilo jedno od najlošijih izdanja ‘Jorgandžija’ ove sezone, ali Simeone je ipak zadovoljan pobjedom, jer tri osvojena boda su najvažnija i zadržavaju njegov tim u top četiri.

Nakon što su u prethodnih nekoliko sezona osvojili mnogo titula i postali jedan od najboljih europskih klubova, a sve to zahvaljujući argentinskom stručnjaku, ipak ove sezone im i ne ide baš najbolje.

Pobjedom protiv Betisa uspjeli su prvi put ove sezone povezati tri uzastopne ligaške pobjede. Nakon utakmice, Diego Simeone je rekao kako je zadovoljan, a čak je kritikovao i osvajača Zlatne lopte za prošlu godinu, Cristiana Ronalda.

Upitan od strane novinara o važnosti rezultata, on je rekao: “Rezultati su najvažnija stvar u nogometu. Ukoliko ikada posumnjate u to, samo pogledajte tko je osvojio Zlatnu loptu.”

Simeone je poznat po svojoj izjavi o Lionelu Messiju, kada je rekao: “Messi sam je opasniji od trija Real Madrida – Ronalda, Benzeme i Balea.”

Argentinski stručnjak je gubio dva puta u finalu Lige prvaka protiv velikog gradskog rivala, a očito nije zadovoljan tim što je Portugalac osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta ispred njegovog sunarodnjaka Lionela Messija, te igrača njegovog tima Antoinea Griezmanna.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!