NaslovnicaVijestiDVA KLUBA IZ ENGLESKE POSLALA SKAUTE U PSV: Zvijezda PSV-a stiže u...

DVA KLUBA IZ ENGLESKE POSLALA SKAUTE U PSV: Zvijezda PSV-a stiže u Englesku!

Dva kluba iz Engleske poslala skaute u PSV.  Zvijezda PSV-a stiže u Englesku! Manchester United i Liverpool će se navodno boriti za jednog igrača nakon što izvještaji govore da su oba kluba poslala skaute da prate PSV-ovog braniča Stevena Bergwijna ranije ovog mjeseca.

DVA KLUBA

21-godišnjak je do kraja ove sezone bio u dobroj formi nakon impresivne prošle sezone, jer je postigao pet golova i četiri asistencije u samo 13 utakmica na svim natjecanjima.

Sa velikom karijerom koja je još uvijek ispred njega, on će se još uvijek razvijati i unaprijediti sa iskustvom i zrelošću, to sugerira da on može biti pravi talenat koji se kreće naprijed i izgleda da su Manchester United i Liverpool pratili njegov napredak do sada, a izgleda da će i u narednim mjesecima.

Prema Telegraphu, obje ekipe iz Premier lige su poslale skaute kako bi ga gledali u akciji ranije ovog mjeseca kada se PSV suočavao sa Interom u Ligi prvaka.

Vrijeme će pokazati da li ih je igrač uvjerio da naprave ponudu za njega i pokušaju ga oduzeti od nizozemskog tima, no izvješće dodaje da Bergwijn možda neće biti spreman da napusti svoj klub i domovinu još uvijek.

Možemo reći da je to razumljivo, još uvijek je mlad i željan poboljšavanja i redovite minutaže dok se pokušava ustabiliti u prvoj postavi PSV-a.

Sa Jose Mourinhom koji nije uspio dobiti najbolje nastupe od Alexisa Sancheza, Marcus Rashforda i Anthony Martiala, možda je vrijeme da portugalski taktičar izvrši izmjene u napadu.

Tamo bi Bergwijn mogao ponuditi drugačiju dinamiku i možda bi United bio bolji u napadu ove sezone, međutim teško je da će uspjeti da dovedu ovog igrača PSV-a u siječnju, jer on kao što smo naveli ne želi otići, barem ne još uvijek.

Kao i za Liverpool, nizozemska zvijezda bi mogla biti uzbudljiv dodatak za dodavanje kvalitete i dubine u momčadi pored igrača kao što su Mohamed Salah i Sadio Mane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!